Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Γκέλα με την ΑΕ Ηρακλείου!

Γκέλα με την ΑΕ Ηρακλείου!

9
ialisos iraklio
Dodekanisos

Γκέλα για τον Ιάλυσο! Η ροδίτικη ομάδα άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στο “Οικονομίδειο” όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 απέναντι στην ΑΕ Ηρακλείου. Οι γηπεδούχοι έκαναν την χειρότερη φετινή τους εντός έδρας εμφάνιση σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και έχασαν σημαντικό έδαφος από την κορυφή. Η ΑΕ Ηρακλείου “τσίπησε” έναν πολυτιμο βαθμό χωρίς να εντυπωσιάσει αγωνιστικά. Είχε όμως αγωνιστική πειθαρχία και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα ο οποίος περνάει σίγουρα στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Ο Ιάλυσος είχε μεν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά αυτή τη φορά δεν είχε την ουσία αλλά και το καθαρό μυαλό στην επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κόντρα τον άνεμο και συνάντησε αρκετές δυσκολίες (ακόμα και έτσι όμως θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ καθώς δημιούργησε φυο κλασικές ευκαιρίες) αλλά στην επανάληψη έδειξε ότι θα μπορούσε να συαζέψει τα πράγματα και να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι. Πέτυχε το γκολ και εκεί που έδειχνε να βρίσκει τον ρυθμό του, ήρθε η ισοφάριση των φιλοξενούμενων σε μια αδράνεια στην άμυνα η οποία του προξένησε φανερά πολύ μεγάλο άγχος. Από εκεί και πέρα, ο Ιάλυσος προσπάθησε να βγει μπροστά για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα αλλά όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.
Διαβάστε το φιλμ του αγώνα στο όπως παρουσιοάστηκε στο live του news12:
Στο 7′ επικίνδυνη κατάσταση στα καρέ του Ιάλυσου με τον Λουσαράκη να σουτάρει με δύναμη από το ύψος της περιοχής αλλά τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λουτριώτη (άουτ).
Στο 13′ έχουμε φθάσει με τους γηπεδούχους να μην μπορούν ακόμα να βρουν τον γνωστό καλό τους ρυθμό.
Στο 19′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο! Ο Σταυλάς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και “έσπασε” τη μπάλα προς τον Σπάρταλη στο ύψος της μικρής περιοχής. Ο έμπειρος παίκτης του Ιάλυσου έκανε δυο διαδοχικά πλασέ αλλά ο Δράμπαλης κατάφερε να αποκρούσει και τα δυο.
Στο 30′ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σταυλάς έκανε το εναέριο πλασέ από θέση δεξιά μέσα στην περιοχή αλλά δεν το έπιασε καλά με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο! Ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα απόκρουσε προσωρινά και στρώθηκε στον Αθανασίου στο ύψος του πέναλτι αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 45′ ο Σπάρταλης πήρε τη μπάλα σε θέση φορ και πλάσαρε ωραία αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενους και έφυγε αριστερά. Ττη μάζεψε ο Κοιλιάρας ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Φονσέκα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος έχασε μια σημαντική ευκαιρία. Ο Κοκκίνης πάσαρε στον Μαθιό ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του του ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα.
ΓΚΟΛ! Στο 52′ ο Λιόσης έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Φονσέκα με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα ανοίγωντας το σκορ (1 – 0).
Στο 61′ ο Τζανέτος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και ο Λουτριώτης άπλωσε το ένα του χέρι και απόκρουσε σε κόρνερ.
ΓΚΟΛ! Στο 62′ ο Τζανέτος εκτέλεσε κόρερ από τα αριστερά, αδράνησε η άμυνα του Ιάλυσου και ο Ψαρής από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1. Αδράνησε όλη η άμυνα του Ιάλυσου καθώς εκτός από τον σκόρερ στο πρώτο δοκάρι, υπήρχαν και άλλοι δυο παίκτες των φιλοξενούμενων μόνοι τους.
Στο 71′ ο Κοκκίνης έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι και ο Κοιλιάρας πρόλαβε να κάνει την προβολή αλλά η μπάλα κόντραρε στον τερματοφύλακα και κατέληξε κόρνερ.
Στο 76′ η ΑΕ Ηρακλείου εκτέλεσε ένα επικίνδυνο κόρνερ από τα δεξιά. Ο αέρας παραλίγο να παίξει άσχημο παιχνίδι στους γηπεδούχους καθώς έδωσε περίεργη τροχιά στη μπάλα και αιφνιδίασε τους αμυνόμενους με αποτέλεσμα ο Λύκος να πιάσει ανενόχλητος την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Ένταση στο “Οικονομίδειο” μετά από αψιμαχίες μεταξύ των παικτών στη μεσαία γραμμή. Ο διαιτητής κ. Μανούχος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Παντελή Αθανασίου και Λύκο.
Στο 88′ μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Καρπαθάκης έκανε την κεφαλιά αλλά ο Δράμπαλης έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 93′ ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Παφιάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φφονσέκα έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Δράμπαλης έπεσε και πάλι στη γωνιά του και απόκρουσε.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς (60′ Καρπαθάκης), Παπαδημήτρης (46′ Μαθιός), Φυλακούρης, Αθανασίου, Παφιάκης, Κοκκίνης (76′ Κώστας Χειμωνέττος), Σπάρταλης, Φονσέκα, Κοιλιάρας
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Δράμπαλης, Ρέντζης, Καστούλης, Λύκος, Τζανέτος (95′ Σπυριδάκης), Σπανός, Αλεξίου, Ψαρρής (80′ λ.τ. Mertkola), Καλιαμπάκας (94′ Μπαλατζούρας), Νταβαρίνος, Λουσαράκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marmut
marmut
8 years ago

ante xoriates teleiose to paramythi.

nekrothafres oe
nekrothafres oe
8 years ago

o muxos sas eftege noumera!

Mourinio
Mourinio
8 years ago

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα!!!Μια χαρά η ομάδα ,3 στην βαθμολογία…κ το σημαντικοτερο με πολλούς Ροδίτες στο ρόστερ!!!Και την χάλασαν…γιατί άραγε?Είστε τραγικοί…πολλά ακούγονται κ για παίκτες που έφαγαν τον Μίχο κ αλλά πολλά!!!

Νίκος 33
Νίκος 33
8 years ago

Το μεγαλύτερο λάθος που έφυγε ο Μίχος! Σε λάθος στιγμή!

Triantenos
Triantenos
8 years ago

Η Ρόδος είναι μικρή κ όλα μαθαίνονται….Επειδή ο @@@@@@@@ έμεινε εκτός 11άδας στο ματς με τον Εθνικό…με το που επέστρεψαν έφαγαν μαζί με τον κουμπάρο μέσα σε μια νύχτα τον Μίχο!!!Έναν σπουδαίο προπονητή κ υπέροχο άνθρωπο!!!Δεν έχανε παιχνίδι του τοπικού κ των Μικτών καιέκανε σπουδαία δουλειά…Τώρα αντε Γειά…

antikimenikos
antikimenikos
8 years ago

proton efygan pedia apo to kalokairi opos xatzifountas 9to pedi itan i psuxh tou yalisou0 i dynami tis omadas kai mou efere alla kalla!!! tora efuge o xatzipetros!! o xatzikosmas pote thq peksei>>?? dioksate olles tis psuxes tis omadas katse xotre tora me ta roufianakia sou ekei na se stinoun kai na se pigenoun gamiontas tora!! forza diagoras

Αεκ
Αεκ
8 years ago

Μετά παραπονιεστε γιατί δεν πατάει ο κόσμος γήπεδο.τελιωσατε.

THA MAS EKSIGISEIS
THA MAS EKSIGISEIS
8 years ago

TIN EYTHINI TOY EXTHES I OMADA HTAN MAYRO XALI PIOS THA TIN ANALAVEI ??? GIA PEITE MAS KI EMAS TI PRAGMATIKA SIMVAINEI?? GIATI DIWXNETE TON MIXO POY ME AYTI TIN OMADA SE EIXE 3 THESI KAI AHTTITO STIN EDRA SOU ,,, ???

opap
opap
8 years ago

[quote name=”THA MAS EKSIGISEIS”]TIN EYTHINI TOY EXTHES I OMADA HTAN MAYRO XALI PIOS THA TIN ANALAVEI ??? GIA PEITE MAS KI EMAS TI PRAGMATIKA SIMVAINEI?? GIATI DIWXNETE TON MIXO POY ME AYTI TIN OMADA SE EIXE 3 THESI KAI AHTTITO STIN EDRA SOU ,,, ???[/quote]γιατι αδελφε πληρωνε καλα το Χ.