Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Γεμίζει» το ρόστερ

«Γεμίζει» το ρόστερ

0
rodos_proponisi
Dodekanisos
Τρία νέα πρόσωπα είχε η σημερινή (Παρασκευή) προπόνηση των «ελαφιών» που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του στίβου και βέβαια με τον Μιχάλη Χαρίτο να βλέπει το ρόστερ του να γεμίζει σιγά-σιγά, όμως αυτό δεν είναι αρκετό καθώς ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον έμπειρο τεχνικό που θα ήθελε σύντομα όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του προκειμένου οι προπονήσεις να είναι «γεμάτες» για όλους. Ο νεαρός τερματοφύλακας Μιχάλης Μανωλάγκας την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Διαγόρα και πλέον έμεινε ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και όλα δείχνουν οτι θα είναι στο έμψυχο υλικό της Ρόδου. Επίσης κοντά στην απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Βασίλη Παπασταμάτη βρίσκεται η πράσινη ομάδα, ο οποίος  πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Μανώλη Νασόπουλο, αφού περάσει πρώτα από την κρισσάρα του τεχνικού της Ρόδου. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, που περιέχουν φυσική κατάσταση και τεχνική, οι οποίες έγιναν με μεγάλη όρεξη απ’ όλους τους παίκτες. Ο νεαρός Ανδρέας Γιωργάς που παρουσιάστηκε τραυματίαςν (προσαγωγούς) στην πρώτη της ομάδας του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η κατάσταση του δείχνει να βελτιώνεται σταθερά, οπότε δεν αποκλείεται από την ερχόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις.
Ο Μανώλης Ευγενικός απουσίασε εξ’ αιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων γι’ αυτό και προσπαθεί να αλλάξει τα ωράρια στην εργασία του για είναι συνεπείς στις προπονήσεις. Το αυριανό πρόγραμμα του Μιχάλη Χαρίτου έχει διπλή προπόνηση το οποίο θα ξεκινήσει στις 8.00 το πρωί και θα συνεχιστεί το απόγευμα στις 6.00.Στο μεταξύ η επιτροπή των «ελαφιών» ξεκίνησε την εκτύπωση των εισιτηρίων διαρκείας τα οποία θα κοστίζουν  50 ευρώ και θα ισχύουν για όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρξει και ένας μικρός αριθμός εισιτηρίων που προορίζονται για τα επίσημα και θα κοστίζουν 350 ευρώ.
Δεν εμφανίστηκε ο Γ. Καντιμοίρης

Ο Γιώργος Καντιμοίρης δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι ζήτησε άδεια από την επιτροπή να προπονείται υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Χαρίτου μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα πράξει για την νέα σεζόν.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments