Αρχική Ροδίτικα δελτία τύπου Γ. Παππάς: :”Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στα ακριτικά...

Γ. Παππάς: :”Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στα ακριτικά νησιά”

0
koliadis_banner
koliadis_banner
Dodekanisos
Dodekanisos

Στην Κάλυμνο, για τον εορτασμό της 199ης επετείου της Ναυμαχίας του Γέροντα, μιας από τις πλέον σημαντικές στιγμές της Εθνικής Παλιγγενεσίας, όπου οι Έλληνες κατατρόπωσαν τον τουρκοαιγυπτιακό στόλο, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς.
Κατά τη διάρκεια των εορτασμών έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Ανδρέα Μιαούλη, ο οποίος ήταν επικεφαλής των ελληνικών πλοίων κατά τη διάρκεια της ναυμαχίας.
Ο κ. Παππάς στη συνέχεια μετέβη στην Ψέριμο, όπου έγιναν τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος με τη συνεργασία του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου και του International Hellenic Association , Δημοτικού Σχολείου.
Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας δήλωσε:
«Κάθε επίσκεψή μου στην Ψέριμο είναι συγκινητική και μοναδική.
Η σημερινή επίσκεψη, όμως, ήταν ιδιαίτερη καθώς παρευρέθηκα στα εγκαίνια του ανακαινισθέντος με τη συνεργασία του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου και του International Hellenic Association, Δημοτικού Σχολείου του ακριτικού μας νησιού, το οποίο λειτουργεί μετά από 14 χρόνια.
Είναι μια ενέργεια που αντηχεί στο μέλλον των νέων ανθρώπων των Δωδεκανήσων, στο μέλλον αυτών που με αυταπάρνηση και πείσμα μένουν στην Ψέριμο και στα ακριτικά νησιά μας, για να συνεχίσουν τις παραδόσεις μας και να προσφέρουν στον τόπο μας.
Ως Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Δωδεκανήσου, ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στα ακριτικά νησιά και στους ηρωικούς κατοίκους τους, με γνώμονα την ανάπτυξή τους και την επιβεβαίωση του αισθήματος ασφαλείας και σιγουριάς που διακατέχει τους νησιώτες».

koliadis_banner
koliadis_banner
Dodekanisos
Προηγούμενο άρθροΜαύρου και Καλιόζης το χρυσό στο μικτό
Επόμενο άρθροΣτo Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου οι Υφυπουργοί Χρήστος Τριαντόπουλος και Γιάννης Παππάς
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments