Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τριά στα τρία οι Ιππότες

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τριά στα τρία οι Ιππότες

0
Dodekanisos

Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν οι Ιππότες οι οποίοι επικράτησαν σήμερα του αξιόμαχου συγκροτήματος των Πανθήρων με 3 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα”. Πλέον η ομάδα της Μεσαιωνικής Πόλης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 9 βαθμούς και το απόλυτο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αλιάϊ Ντούτσε ο οποίος πέτυχε τα δυο από υα τα τρία τέρματα. Ένα στο 1′ μόλις λεπτό με πέναλτι και ένα στο 40′. Το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε ο Τσομάνι στο 74′. Η νεανική ομάδα των Πανθήρων είχε τις δικές της καλές στιγμές και θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα.
Σε άλλο σημερινό παιχνίδι, ο ΑΟ Φαληρακίου πήρε τον πρώτο του βαθμό καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 με τη Νίκη Ρόδου σε παιχνίδι που έγινε στις Καλυθιές. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ράκκα στο 25′ αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 70′ από τον Αμερικάνα (1 – 1).
Ο ΠΑΣ Ασκληπειού, χάρις σε ένα τέρμα του Συμεωνίδη στο 35′ ξεπέρασε εντός έδρας το εμπόδιο του Δωριέα τον οποίο και κέρδισε με 1 – 0 και έκανε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα φθάνοντας στους έξι βαθμούς.
Από χθες, ο Ευαγόρας κέρδισε εύκολα με 5 – 1 τη Θύελλα Πυλώνας με σκόρερ τους Σαρικά (22′ 50′), Σπάτα 42′, Οίκουτας αυτ, (65΄) και Μανιάς (85′). Για τη Θύελλα το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Φάκας στο 81′.
Τέλος, στα χαρτιά ο ΑΣ Χάλκης επικράτησε των Ελαφιών με 3 – 0. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments