Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Γ.Χατζημάρκος: Υπάρχουν πάντα πρόσωπα με ονοματεπώνυμο πίσω από καθοριστικές αποφάσεις

Γ.Χατζημάρκος: Υπάρχουν πάντα πρόσωπα με ονοματεπώνυμο πίσω από καθοριστικές αποφάσεις

0
Dodekanisos

Ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκανε  o Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τους συνεργάτες του περιφερειακούς συμβούλους της Οικονομικής Επιτροπής, οι οποίοι με την σοβαρότητα , την προσήλωση και την σωστή διαχείριση, έφεραν εις πέρας με επιτυχία τον μεγάλο διαγωνισμό για την καθημερινή διαχείριση και λειτουργία του Φράγματος Γαδουρά.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χατζημάρκος έγραψε:

«Υπάρχουν πάντα πρόσωπα πίσω απο τις αποφάσεις, πρόσωπα με ονοματεπώνυμο, οικογένεια, αξιοπρέπεια και ταυτότητα.

Ταυτότητα πολιτική και ανθρώπινη.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Φιλήμωνας Ζαννετίδης, Δημήτρης Τσοπανάκης, Χρήστος Ευστρατίου, Χαρούλα Γιασιράνη, Μιχάλης Μπαριανάκης, Xρηστιάννα Πάπιτση και Χρήστος Μπάρδος, πήρανε δύσκολες, χρήσιμες και σωστές αποφάσεις. Αποφάσεις που σέβονται τον τόπο, την κοινωνία και δίνουν προοπτική.

Σήμερα, με την έκδοση και της τελικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αφού προηγουμένως κρίθηκαν και σε δύο ακόμα βαθμίδες της ελληνικής δικαιοσύνης, που τους δικαίωσε για το σύνολο των χειρισμών και αποφάσεων που έλαβαν σε ένα μεγάλο διεθνή διαγωνισμό που αφορά την διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία ενός πολύ μεγάλου και σημαντικού έργου για τον τόπο μας, του Φράγματος Γαδουρά, μπορούν επιτέλους και αυτοί να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην κοινωνία.

Το μήνυμα οτι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα όταν κάνεις την δουλειά σου με σοβαρότητα, διαφάνεια, προσήλωση στην αλήθεια και καθαρό μυαλό. Με σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον και αγνοώντας τα πάσης φύσεως συμφέροντα.

Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments