Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φύλακας – άγγελος ο Κνιφάτι!

Φύλακας – άγγελος ο Κνιφάτι!

0
knifati
Dodekanisos

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ροδιακός ο οποίος πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Δαμάγητου με 3 – 2 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και πήρε ένα πολύτιμο …τρίποντο στη μάχη της παραμονής. Μεγάλη μορφή για τους γηπεδούχους ήταν ο τερματοφύλακας Κνοφάτι ο οποίος απόκρουσε πέναλτι ενώ έκανε και άλλες καθοριστικές επεμβάσεις κατεβάζοντας τα ρολά. Ειδικά στο 93′ όπου ο Τόμπσον έκανε κεφαλιά και η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα, αυτός απογειώθηκε για να αποκρούσει τη μπάλα και να κρατήσει την πολύτιμη νίκη που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για την ομάδα του.
Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες όμως ο Ροδιακός έδειξε να έχει περισσότερο πάθος για τη νίκη. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι από το 76′ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βαγιανάκη.
Τα γκολ
Στο 19′ ο Γκρίζης έστρωε τη μπάλα στον Σέντη και αυτός με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1 – 0.
Στο 26′ ο Πανταζόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα 40 μέτρα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και στην επιστροφή ο Κυριακίδης με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 1.
Στο 30′ ο Ζαμαντάκης έκανε πολύ δυνατό σουτ και ο Συρράκος στην προσπάθεια του να αποκρούσει πέτυχε αυτογκόλ (1 – 2).
Στο 47′ ο Καραγιάννης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση μέσα στην περιοχή μετά από κόρνερ του Κυριακίδη και με σουτ έκανε το 2 – 2.
Στο 57′ ο Καραγιάννης ανατράπηκε από τον Σούλι στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Κνιφάτι απόκρουσε τη μπάλα.
Στο 74′ Γκρίζης και Τσιτσιρής έπαιξαν πολύ ωραία το 1 – 2 και ο δεύτερος με άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνιά κάνοντας το 3 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Βασιλείου, Τσέτσος). Στο 76′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βαγιανάκης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Σούλι (61′ Βαγιανάκης), Ζαμαντάκης, Κουλουριώτης, Μάχλης, Τσιτσιρής, Γκρίζης, Γκιζλής, Τσιμπιδάκης, Σέντης (60′ Λιάνι), Ξύπας (79′ Κολωβός)
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργενάκης, Μπιλιάς, Αρφαράς (88′ Κεβάνι), Συρράκος, Κοντογιάννης, Πανταζόπουλος, Ξένος (46′ Καλοπέτρης), Τόμπσον, Κυριακίδης, Καραγιάννης, Ατσίδης (85′ Φλεβάρης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments