Αρχική Προγνωστικά Φτωχό το κουπόνι

Φτωχό το κουπόνι

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Όλο και κάτι στραβώνει και δεν πιάνουμε το απόλυτο. Αλλά ακόμα και έτσι κάναμε καλό ταμείο καθώς χθες το ποντάρισμα ήτανε ιδιαίτερα δυνατό και το δελτίο μας καλά «δεμένο». Για σήμερα Πέμπτη κάνουμε έναν μίνι απολογισμό και θέλουμε να κλείσουμε την εβδομάδα διατηρώντας το -κατά πολύ- (+) θετικό πρόσημο στο ταμείο μας ένεκα του νέου κουπονιού που θα έχουμε από Παρασκευή. Είμαστε στο 58% με 3/4 χθεσινές σωστές επιλογές και συνολικά φθάσαμε τις 150/259!!

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ κωδ.194
Με φόρα ,ρέντα και «καλό φεγγάρι» υποδέχεται η Ρουμπίν την Σπαρτάκ για τον θεσμό του κυπέλου. Εδώ οι αριθμοί μιλάνε δυνατά!!! Εξόφθαλμη τάση για ( 2-3goal ) 1,85 έχει η γηπεδούχος το προτιμάμε και το βρίσκουμε και σε εξαιρετική αξία. Μεταξύ άσσου ( 1 ) και ( G/G ) θα επιλέξω τον άσσο ( 1 ) 2,15 που έχει αξία όσο δύσκολα και να έρθει!!

ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ κωδ.197
Προσανατολισμός μου ήτανε και παραμένει το ( Χ ) 3,35. Το διπλό ( 2 ) 1,70 που είναι η 2η επιλογή μου θα πάρει πονταρίσματα με ότι αυτό συνεπάγεται. Η φιλοξενούμενη έχει πρόγραμμα διαρκή και δύσβατο εντός και εκτός συνόρων . Η κακή φόρμα όμως της Μουσκρόν με αποτρέπει να κοντράρω την Κλαμπ Μπριζ στον άσσο. Βασικό ποντάρισμα μου το ( Χ ) και ακολουθεί το ( 2 ).

ΒΕΡΟΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ κωδ.198
Πολύς ντόρος και πολλά τα σενάρια για την έκβαση του συγκεκριμένου ματς. Κακή ψυχολογία για την Βερόνα με επιστροφές όμως αρκετών αξιόλογων παικτών και κλίμα που ίσως αντιστραφεί λόγω αντίδρασης για τα τελευταία αποτελέσματα που την διέσυραν. Με καλό σερί αποτελεσμάτων πάει υποψιασμένη στην έδρα της Βερόνα η Λάτσιο. Δείχνει τον παλιό καλό εαυτό της αν και οι τελευταίοι αντίπαλοι της δεν ήτανε κάποιοι πρωτοκλασάτοι της κατηγορίας. Η φιλοξενούμενη παίρνει ρίσκα ,ανοίγεται ενώ η Βερόνα θέλει από νωρίς να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Πάμε με βάση μια παλαιότερη μου ανάλυση με ( ΗΜ 1 ) 3,30 και ( ΗΜ 2 ) 2,60 με «γεμάτη διπλή» που αξίζει να την πληρώσεις.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments