Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Εύκολη πρόκριση για τη Δόξα

Εύκολη πρόκριση για τη Δόξα

1
9
Dodekanisos

Εύκολη νίκη με σκορ 0-4 πανηγύρισε η Δόξα Ψίνθου με αντίπαλο τον Άγιο Λουκά στο γήπεδο Αφάντου για την (2ή φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου). Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι παίκτες του Κώστα Μανωλά ευτύχησαν να πετύχουν γρήγορο γκολ όταν στο 17′ ο Μιχάλης Λυριστής εκτέλεσε κόρνερ, ο Κατσιδώνης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και με μια δεύτερη ο Οχτάρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 27′ ο Πλύγκος πάσαρε στον Ορφανό και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-2 σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Στο 75′ ο Κατσιδώνης πραγματοποίησε μια υπέροχη προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων όπου και ανατράπηκε από τους αμυντικούς με αποτέλεσμα ο Δουλγέρης ο οποίος ήταν κοντά στην φάση να δείξει το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Λυριστής ο οποίος ευστόχησε και πέτυχε το 0-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 85′ ο Τσοπανόγλου ο οποίος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 0-4.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δουλγέρης με «βοηθούς» τους Χαρισμανίδη και Κόκκαλη.
Τα γκολ
17′ Εκτέλεση κόρνερ του Λυριστή κεφαλιά του Κατσιδώνη και με δεύτερη κεφαλιά από κοντινή απόσταση ο Οχτάρας πέτυχε το 0-1.
27′ ασσίστ του Πλύγκου στον Ορφανό και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-2.
75′ Ανατροπή του Κατσιδώνη μέσα στην μεγάλη περιοχή, εκτέλεσε ο Λυριστής και πέτυχε το 0-3.
85′ Ωραία εναλλαγή της μπάλας από Τσοπανόγλου και Οχτάρα και ο πρώτος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-4.
Συνθέσεις:
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Χατζηχριστοδούλου, Μπαρμπαντώνης, Κυριαζής, Μυλωνάς, Καλογήρου Σ, Καλογήρου Χ, Μπάλλας, Παρδαλού (75′ Μούκας), Κυριαζής Μ. Κοσμάς (54′ Μπρισνόβαλης), Σπανός (38′ Γενημαχλέλης).
ΔΟΞΑ: Τόππος, Ορφανός, Καβουκλής, Μπαρμπαντώνης, Κατσιδώνης,Τσοπανόγλου (86′ Κανέλλος), Μπατέστας, Οχτάρας, Λυριστής ( 78′ Στελλάς Μ), Στελλάς Π. Πλύγκος (61′ Χατζηνικολάου)

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mourinio
Mourinio
9 years ago

Αυτή η Αθλετικο πάει για πρωτάθλημα?Χωρίς τερματοφυλακα κ με τον Λοπεζ που πάει???