Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Η Fraport συγκαλεί σύσκεψη για το αεροδρόμιο

Η Fraport συγκαλεί σύσκεψη για το αεροδρόμιο

0
Dodekanisos

Με την συμμετοχή εκπροσώπων όλων των τοπικων φορέων θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με πρωτοβουλία της Fraport, για τα κακώς κείμενα στο αεροδρόμιο Ρόδου.

Αντιπροσωπεία της Fraport που βρίσκεται ήδη στο νησί προγραμματίζει την συνάντηση για τις 20 Ιουλίου, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα του αερολιμένα και θα συζητήσει με τους τοπικούς παράγοντες θέματα που αφορούν την προοπτική του αεροδρομίου και τον προγραμματισμό της εταιρείας.

Για τα όσα πυκνά συχνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας κι αφορούν στη λειτουργία του αερολιμένα, η διοικητική ομάδα της Fraport δείχνει ενήμερη και έτοιμη να τα αντιμετωπίσει.

Προγραμματίζουν με το τέλος της τουριστικής περιόδου να προβούν σε εκτεταμένες ανακατασκευές που θα αναβαθμίσουν την προσφορά υπηρεσιών,  θα εκσυγχρονίσουν το αεροδρόμιο  και  θα συμβάλλουν στην προώθηση του τουρισμού.

Μέχρι τότε, θα κάνουν ότι είναι δυνατόν με τον κλιματισμό, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση σε σημαντικό βαθμό κι όσον αφορά τις ανδρικές τουαλέτες, βρέθηκαν και παραγγέλθηκαν τα ανταλλακτικά που λόγω παλαιότητας της κατασκευής τους ήταν δυσεύρετα, τα οποία θα τοποθετηθούν κι έτσι οι τουαλέτες θα δοθούν προς χρήση το αμέσως προσεχές διάστημα.

Προς ενημέρωση να θυμίσουμε, ότι η  Fraport βάσει της σύμβασης 40ετούς διάρκειας που έχει υπογράψει με το ελληνικό δημόσιο οφείλει μέσα σε διάστημα 4 χρονών να προχωρήσει  σε πρόσθετες επενδύσεις συνολικού ύψους 330εκατ. ευρώ για τη συντήρηση, την αναβάθμιση και την επέκταση των υποδομών και των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας που έχουν περάσει στα χέρια της και τα οποία είναι: Καβάλας Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας,Άκτιου, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου,Σκιάθου, Μυτιλήνης,Μυκόνου,Σαντορίνης,Χανίων, Σάμου, Κω και Ρόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments