Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Φουντώνει η κόντρα της Περιφέρειας με τον Χ. Κόκκινο

Φουντώνει η κόντρα της Περιφέρειας με τον Χ. Κόκκινο

0
Dodekanisos

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο σχετικά με την κόντρα  της Περιφερειακής Αρχής με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Κόκκινο με αφορμή τις πυρκαγιές που σημειώνονται στο νησί μας.

Από χθες γίνεται ένας πόλεμος μέσω δελτίων τύπου ανάμεσα στον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο και υπεύθυνο για την πολιτική προστασία κ.Χρήστο Ευστρατίου  και τον αντιπεριφεριάρχη κ.Χαράλαμπο Κόκκινο, σχετικά με το γεγονός ότι ο κ. Ευστρατίου δεν απαντούσε στα mail που του έστελνε ο αντιπεριφερειάρχης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις φωτιές που ξέσπασαν στη νότιο Ρόδο.

Ο κ.Ευστρατίου χαρακτήρισε γελοία την απαίτηση του κ.Κόκκινου την ώρα της φωτιάς να απαντούν σε mail και άφησε αιχμές για την περιθωριοποίησή του από την παράταξή του λόγω οικονομικών ατασθαλιών ενώ σήμερα σε συνέντευξη του είπε χαρακτηριστικά ότι λυπάται που υπάρχουν Ροδίτες που στηρίζουν και γλείφουν τον κ. Κόκκινο.

Ο κ. Κόκκινος αναταπαντώντας τόνισε, ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώνει το όνομά του και σήμερα πρόσθεσε ”Να τον χαίρεται ο Γιώργος Χατζημάρκος που τον έχει σε αυτή την θέση».

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην αντιπαράθεση των δυο ανδρών παρενέβη κι ο Περιφερειάρχης ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Κάποιοι αναζητούν την αποτυχία στην περιφερειακή αρχή για να την αναδείξουν όμως αποτυγχάνουν συνεχώς. Τους πολίτες τους ενδιαφέρει να λειτουργεί η πολιτική προστασία και αυτό επιτυγχάνεται χάρη στον κ. Ευστρατίου για αυτό και στον τομέα αυτό έχουμε πολλές επιτυχίες και πήραμε μάλιστα δύο φορές τα εύσημα.

Στην συνέχεια  o Περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος  εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον κ. Κόκκινο, υπενθυμίζοντας, ότι  αν και ήταν συνεργάτης  του,  πήρε την δύσκολη απόφαση και τον  οδήγησε  στην δικαιοσύνη για οικονομικές ατασθαλίες.

Πρόσθεσε δε πως από τη στιγμή που μια υπόθεση οικονομικής διαχείρισης οδηγείται στη Δικαιοσύνη, είναι απολύτως σαφές ότι δημιουργεί ρήξη σε μια σχέση . «Είναι κανείς τόσο αφελής να πιστεύει πως όταν πάρεις την απόφαση να οδηγήσεις στη Δικαιοσύνη, μια υπόθεση οικονομικής διαχείρισης  που τον αφορά και δημιουργεί και θέματα ηθικής τάξεως, θα μπορούσε αυτή η σχέση να είναι ομαλή;» διερωτήθηκε ο Περιφερειάρχης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments