Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Φωνάζει» για φιλοξενία και «βοηθούς»!

«Φωνάζει» για φιλοξενία και «βοηθούς»!

5
1
Dodekanisos

Έξω φρενών με την φιλοξενία της ΑΕΛ αλλά και με την απόδοση των δυο «βοηθών» (Βουλγαράκης, Μαυρουδής) ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Κλεόβουλου της Λίνδου Στέφανος Μυριαλλής. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στο news12 τόνισε τα εξής:
«Δεν έχουμε πρόβλημα με τον διαιτητή Μάριο Ωραιόπουλο, αλλά πι δυο βοηθοί ήταν πολύ κακοί. Πήγα μάλιστα στον έναν και μου αντιμίλησε. Μου είπε χαρακτηριστικά, πάρε εσύ τη σημαία και έλα να παίξεις. Ειδικά ο ένας ο βοηθός που είναι από τη Λέρο δεν έπαιξε καθόλου δίκαια. Δεν καταλαβαίνω κάτω από τέτοιες συνθήκες, γιατί να πηγαίνουμε να παίζουμε στη Λέρο. Οι δυο βοηθοί ήταν πραγματικά προκλητικοί σε βάρος μας. Από εκεί και πέρα πρέπει να αναφέρω ότι και η φιλοξενία που τύχαμε ήταν πολύ άσχημη. Και προς το νησί της Ρόδου και προς τον Κλεόβουλο. Οι φίλαθλοι έβριζαν τη Ρόδο. Από τα …πυρά τους δεν ξέφυγε ούτε καν η γυναίκα μου που ήταν στο γήπεδο. Μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι της ΑΕΛ δεν μας άφηναν να βγούμε έξω από τα αποδυτήρια για να φύγουμε. Ευτυχώς ο αρχηγός της ΑΕΛ Διαμαντής Τσάτσος και ορισμένοι άλλοι μας βοήθησαν για να αποχωρήσουμε. Είμαι πραγματικά πολύ προβληματισμένος με τα όσα ζήσαμε στη Λέρο και θα ενημερώσω και τα αρμόδιο όργανα. Δεν μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fufis
fufis
8 years ago

δεν ειναι τυχαιο…οπου παιζιει ο μαυρουδησ ολοι εχουν παραπονα..νικητεσ κ χαμενοι..μηπωσ να παει να πουληση κανεναν σωληνα καλυτερα…

Αντικειμενικος
Αντικειμενικος
8 years ago

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΚΕΙ… ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΛΕΡΟΥ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑ ΑΛΛΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ.. ΥΓ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΙΣ ΛΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

re paidia
re paidia
8 years ago

Re paidia otan ginonte orgia sthn rodo giati den bgainete ta peite ta idia? Na diagrafoyn epoptes ktl?

afantenos
afantenos
8 years ago

Πρε σεις ασχετοι ειστε? δεν γινονται διαγραφες επειδη καποιος διαιτητης δεν πηγε καλα. Απλα τιμωρουνται με μη ορισμο η με ορισμο σε χαμηλη κατηγορια. Οποτε χανουν και τα φραγκα αν δεν παιξουν. Εγω δεν καταλαβα κατι, πως γινεται ο Ροδιος διαιτητης να πηγε μονος του να παιξει Λερο και να εβαλε την ομαδα σε τοσα εξοδα? Δεν ειχε εκει διαιτητες περιεργο μου φαινεται.

bill_kos
bill_kos
8 years ago

Exei 2 diaithtes afantene, enan Lerio Mavroudh kai enan Rodith. Sto paixnidi epeze o Lerios, alimono na erxotan o allos (eksoda) sthn arxh tou protathlimatos.