Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φοίβος έξι αστέρων!

Φοίβος έξι αστέρων!

0
foivos rodos1
Dodekanisos

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Φοίβο και την Ρόδο έγινε τελικά μια εύκολη υπόθεση για τους γηπεδούχους οι οποίοι συνέτριψαν με 6-2 τον ανίπαλο τους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Φοίβο να ανοίγει γρήγορα το σκορ μόλις στο 5΄και στο 9΄ διπαλασίασε τα τέρματα του,2-0 με αποτέλεσμα να πάρει και το προβάδισμα στον ψυχολογικό τομέα. Η Ρόδος μπόρεσε να αντιδράσει και στο 23΄μείωσε σε 2-1 μπαίνοντας πάλι στο παιχνίδι, όμως ο Φοίβος ήλεγχε τον αγώνα και στο 33΄ πέτυχε το 3-1,σκορ που του έδωσε σοβαρότατο προβάδισμα για την νίκη κάτι που το επαλήθευσε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς σημείωσε ακόμα τρία γκολ. Ο Αξιώτης στο 5΄εκτέλεσε άψογα το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στην συνέχεια στο έδαφος και από κοντά ο Ορφανίδης την έστειλε στα δίχτυα, 1-0.Στο 9΄ από την σέντρα του Τζιβίλογλου, ο Γκινής με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στο 23΄ο Αμπελάς με ωραία εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1. Ο Αγγέλοπουλος με πλασέ στο 33΄ έκανε το 3-1 για την ομάδα του. Σε εκτέλεση κόρνερ από τον Δελαπόρτα, ο Τζιβίλογλου με κεφαλιά στο 61΄πέτυχε το 4-1.
Με δυνατό σουτ ο Δελαπόρτας αύξησε το σκορ στο 5-1 και στο 83΄ο Γκινής με πλασέ έκανε το 6-1.Μετα από ένα λεπτό(84΄) η Ρόδος μείωσε το σκορ σε 6-2 με γκολ του Καντιμοίρη Γ.
Διαιτησία Φιλιππάκου-Στεφανάκης-Τσιγάρας.
Φοίβος: Λουτριώτης,Τζιβίλογλου(75΄ Αθανασίου), Γεωργαντζιάς, Θεοδοσίου, Αξιώτης, Κακαζούκης, Γκινής, Αγγελόπουλος (76΄Χριστοδούλου), Ορφανίδης Ν., Δελαπόρτας, Δημητρόπουλος (38΄λ.τ. Μπιλιάς)
Ροδος;Μαλάμης, Νικηταράς, Καμπούρης, Γκάϊδας, Καντιμοίρης Στ., Αθανασίου (38΄Παπαδόπουλος), ΑΘηναίος, Κουρέτας, Καντιμοίρης Γ., Αμπελάς (75΄Παπαστεφάνου), Βασιλαράκης (60΄Ευγενικός)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
foivos rodos2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments