Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φοίβος: Πρώτη φετινή νίκη

Φοίβος: Πρώτη φετινή νίκη

0
foivos_endekada
Dodekanisos
Πρώτη φετινή νίκη για τον Φοίβο Κρεμαστής ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 2 – 0 της Δόξας Ψίνθου. Οι γηπεδούχοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και έτσι μπόρεσαν να επικρατήσουν απέναντι πάντως σε έναν αντίπαλο που έκανε ότι μπορούσε. Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι το οποίο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, οι Ψινθενοί αποδοκίμασαν τον διαιτητή Μανώλη Μίαρη θεωρώντας τον υπεύθυνο για την ήττα της ομάδας τους. Η Δόξα ζήτησε πέναλτι στο 44’ σε ένα μαρκάρισμα του Αθανασίου πάνω στον Στάππα. Ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στην εξέλιξη της φάσης και μετά από αντεπίθεση, ο Γιώργος Δελαπόρτας μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το σουτ. Πριν όμως η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος κόντραρε σε αμυνόμενο. Ήταν η σειρά του Φοίβου να ζητήσει πέναλτι, καθώς οι γηπεδούχοι υποστήριξαν πως η μπάλα «βρήκε» σε χέρι.
Τα γκολ
Στο 30’ ο Νίκος Ορφανίδης κατάφερε με σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 71’ ο Γιώργος Δελαπόρτας που πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ, με ένα ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Μίαρης (Κολυβάκης, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Ψαράς, Αθανασίου, Λ. Χριστοδούλου, Μπιλιάς, Στρατής, Τζαφέρης, Γ. Δελαπόρτας (85’ Κ. Ορφανίδης), Ν. Ορφανίδης (80’ Φ. Δελαπόρτας), Χειμωνέττος (74’ Πεταυράκης), Ι. Χριστοδούλου, Καστρουνής
ΔΟΞΑ: Χρυσανθής, Στελλάς, Σταμούλης, Σερμπίνι, Λυριστής, Μοσχής, Μπατέστα (32’ Δ. Ορφανός), Γ. Θ. Τσούλλος (38’ Βιτσέντζος), Στάππας, Β. Ορφανός, Μπαρπαντώνης (69’ Γ. Μ. Τσούλλος)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments