Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καλύτερος ο Άρης, δίκαιη νίκη

Καλύτερος ο Άρης, δίκαιη νίκη

0
aris_iraklis_lardou
Dodekanisos
Παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Άρης Αρχαγγέλου κέρδισε δίκαια με 3 – 1 τον Ηρακλή Λάρδου και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι είχαν πολλά κενά στην άμυνα, κάτι που τους στοίχισε πολύ. Το μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του Ηρακλή Βασίλη Κλιάφα (μόλις στο 5’) όταν τον χτύπησε κατά λάθος στο κεφάλι ο Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε. Επειδή μάλιστα ήταν ζαλισμένος, κλήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε στο γήπεδο μετά από περίπου μισή ώρα.
Τα γκολ
Στο 19’ ο Λαμπριανός με απευθείας φάουλ έκανε το 1 – 0.
Στο 23’ ο Παπαοικονόμου έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Ξύπας με πλασέ από θέση τετ α τετ πέτυχε το 2 – 0.
Στο 52’ ο Λαμπριανός με ένα πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Καντιμοίρη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 68’, από εκτέλεση φάουλ του Σάββενα, ο τερματοφύλακας Βαρέλης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και Χατζημιχαήλ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Ωραιόπουλος, Αλεξίου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Ξύπας, Μάκρας, Τσελεπίδης, Λαμάι (82’ Γιωργάς), Εντσόλι, Παπαοικονόμου (87’ Μαγιόγλου), Χατζηνικόλας, Μαρκόπουλος (61’ Θρήσκος), Λαμπριανός, Κοτσίκος
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κλιάφας (5’ λ.τ. Καντιμοίρης), Β. Ευαγγελίδης (46’ Σάββενας), Ντόστι, Διακοβασιλείου, Χαρικιόπουλος, Χατζημιχαήλ, Σ. Ευαγγελίδης, Νικηταράς, Μ. Χαρίτος, Β. Χαρίτος (64’ Μπενούρ), Ταγκάεφ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments