Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φλύαρος ο Απόλλων Απολλώνων!

Φλύαρος ο Απόλλων Απολλώνων!

0
apollon iraklis
Dodekanisos

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο των Απολλώνων, ο τοπικός Απόλλωνας και ο Ηρακλής Μαριτσών αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, αποτέλεσμα που ασφαλώς δεν άρεσε καθόλου στους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Χρυσόστομου Χάσταλη είχαν την υπεροχή και στα δυο ημίχρονα, όμως απέναντι τους συνάντησαν μια καλοστημένη ομάδα η οποία έκλεισε πολύ σωστά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Κοσμά. Επιπρόσθετα, οι επιθετικοί των γηπεδούχων ήταν φλύαροι και δεν μπόρεσαν να διασπάσουν με αξιώσεις την αντίπαλη άμυνα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Απόλλωνα χάθηκε στο 57’ όταν μετά από μονομαχία του Λενιού με τον Τσαγγάρη, βγήκε κερδισμένος ο δεύτερος ο οποίος ήταν μόνος κοντά στην περιοχή αλλά αντί να προχωρήσει και να πλασάρει προτίμησε να κάνει ένα πολύ βιαστικό σουτ από μακριά και να στείλει τη μπάλα απελπιστικά άουτ.
Καλύτεροι του Απόλλωνα οι Ισκάς, Λαθούρης και Διακουράκης. Άρεσαν από τον Ηρακλή οι Τσούφιος, Λορέντζος και Φελεσάκης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Μαυρουδής, Μπερδεμπές)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μακαρούνας Γιάννης, Χατζηκυριάκος, Γεωργίου, Σκούμπρος, Μακαρούνας Μιχάλης, Ισκάς, Λαθούρης, Διακουράκης, Γιαννακόπουλος, Γεωργαλλής (46’ Λολάκης), Τσαγγάρης (60’ Δημητρόπουλος)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοσμάς, Καρίκης Γιώργος του Σπυρίδων, Λορέντζος, Λενιού, Τσούφιος, Φελεσάκης, Καρίκης Γιώργος του Δημητρίου, Παπακωνσταντής, Στεφανάκης (65’ Θέμελης), Τσαλώλης (85’ Πετρίδενας), Βασιλώττος (46’ Κουλιμπαλί)

Ανταπόκριση: Χρήστος Φτάρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments