Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Φινάλε με …cheerleaders

Φινάλε με …cheerleaders

2
cheerleaders
Dodekanisos

Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διεξήχθη ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της φετινής χρονιάς, τον οποίον είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του βόλεϊ οι οποίοι γέμισαν από νωρίς το γήπεδο.
Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα στην ανδρική ομάδα του Ροδίων Άθλησις και της Τελχνίδας με δυνατές μάχες στο φιλέ και από τις δύο ομάδες και αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ με τελική νικήτρια την ομάδα «Τελχινίς». Παρά την ομορφιά του αγώνα και το υψηλό επίπεδο των ομάδων, την παράσταση έκλεψαν οι μικρές cheerleaders του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» (αθλήτριες του zumba kids με προπονήτρια τη Μαρία Ριζοπούλου), που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε αγώνα βόλεϊ και μετά την μεγάλη αποδοχή από το κοινό, θα καθιερωθούν στους μελλοντικούς αγώνες της ομάδας.
Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδος και την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος (πλέον και μαθηματικά), η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» θα ήθελε να συγχαρεί τους αθλητές τόσο για την επίτευξη των στόχων όσο και για το αγωνιστικό τους ήθος.
Επίσης, συγχαίρουμε όλες τις ομάδες για την αγωνιστικότητά τους καθώς και όσους συνέβαλαν τα μέγιστα για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Επιπλέον, ευχαριστούμε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου για την άψογη συνεργασία.
Τελειώνοντας, στην προσπάθεια μας αυτή είχαμε συμπαραστάτες-χορηγούς τα καταστήματα: NIKE, RX SPORTS, DIAGORAS CLUB και το κατάστημα της VODAFONE (Αμερικής 42).
Ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι η ομάδα μας θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο το Ροδίτικο βόλεϊ στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΚ
ΚΚ
10 years ago

Καλά καλά με αυτο το πλευρό να κοιμάστε…. Το πολυ 4οι θα βγείτε….. Έχετε δει Χίο και λεσβο τι ομάδες έχουν;; Θα σας πάρουν τα κεφάλια για άλλη μια χρόνια…. Μέχρι τη Ρόδο είστε όχι για παραπέρα θέλετε και άνοδο….

mike
mike
10 years ago

poly klama re file …………..