Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Φιλικό με την «σκέψη» στον Εργοτέλη

Φιλικό με την «σκέψη» στον Εργοτέλη

0
Dodekanisos

O Ιάλυσος έδωσε φιλικό με τον Ευκλή στο “Οικονομίδειο” και ο Μάρκος Στεφανίδης δοκίμασε σχήματα και τακτικές ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Εργοτέλη

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο Ιάλυσος την αγωνιστική  του απραξία στο πρωτάθλημα και σήμερα το απόγευμα αντιμετώπισε τον Ευκλή σε φιλικό παιχνίδι στο οποίο νίκησε με 3-1. Ο τεχνικός των «ερυθροκίτρινων» Μάρκος Στεφανίδης μαζί με τους παίκτες του δούλεψε εκείνα που ήθελαν σε ότι αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού ενόψει μάλιστα του αγώνα με τον Εργοτέλη την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ιάλυσος ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πέτυχε τρία γκολ ενώ είχε και ένα δοκάρι. Από την πλευρά του ο Ευκλής, του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου,αν και είχε αρκετές απουσίες, στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο πολύ καλά, έπειξε ανοιχτά και προσπάθησε για την νίκη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν(1-0) στο 20΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαρόζο, το οποίο κέρδισε ο Σπάρταλης από τον Χατζηκυριάκο.

Στο 48΄ο Ρίκα με εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Το 3-0 σημειώθηκε στο 79΄ από τον Ρίκα με ωραία ατομική ενέργεια. Ο Ευκλής μείωσε στο 85΄ σε 3-1, όταν ο Λενιού εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με πλάσαρε σε κενή εστία. Στο 73΄ ο Νυφαδόπουλος με κοντινό πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο διαιτητής του φιλικού κ. Σπάρταλης μαζί με τη Βούλγαρη και τον Κουλουρίδη

Διαιτησία Σπάρταλης-Βούλγαρη-Κουλουρίδης

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Καρπαθάκης, Αρχοντούλης, Αλιατίδης, Κρεκούκιας, Αχείμαστος, Ρίκα, Ρεκλείτης, Χατζηφούντας, Μπαρόζο, Σπάρταλης.
Επίσης έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Χρονόπουλος, Σπανός, Καλλιώρας, Φυλακούρης, Ταουλάν, Παπαστεφάνου, Μπαρμπαγιάννης, Νυφαδόπουλος, Αλαβέρας.
ΕΥΚΛΗΣ: Σαμολαδάς, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας, Λαός, Μαντικός, Σχοινάκης, Μπερετούλης, Λενιού, Καραμανώλης, Σιαναβάλλης, Παπαχριστοδούλου.
Επίσης έπαιξαν και οι Αγγελής Ευαγ., Ζερβός, Κουλούμπρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments