Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φιλικό με …Αγγλικό πλοίο!

Φιλικό με …Αγγλικό πλοίο!

0
40
Dodekanisos

Το Σάββατο είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της Ρόδου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» την ομάδα του Αγγλικού πολεμικού πλοίου BULWARK. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ Ρόδος αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του πολεμικού πλοίου BULWARK και το προσεχές Σάββατο στις 6μ.μ. η ανδρική μας ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Το πλοίο BULWARK ανήκει στον Βρετανικό στόλο και το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στο νησί μας.
-Με μονή προπόνηση, θα συνεχιστεί αύριο (Πέμπτη) η προετοιμασία των παικτών μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου.
-Ατομικό πρόγραμμα κάνουν από την περασμένη Δευτέρα οι Γιώργος Ανυφαντής και Στάθης Αλεξανδρίδης. Οι δυο παίκτες που πρόσφατα αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού αναμένεται από την άλλη εβδομάδα να μπουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
-Το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόδο ο Παυλίδης. Ο παίκτης ζήτησε και πήρε άδεια από την διοίκηση προκειμένου να μεταβεί στην Γερμανία για προσωπική του υπόθεση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments