Αρχική Αθλητικά νέα «Φιλική» ήττα γνώρισε ο Κολοσσός στην Νίκαια

«Φιλική» ήττα γνώρισε ο Κολοσσός στην Νίκαια

0
@ALLSTARBASKET
Dodekanisos

Σε φιλικό τεστ, προπονητικού χαρακτήρα, ο Ιωνικός Νίκαιας νίκησε 84-72 τον ανέτοιμο ακόμα Κολοσσό Ρόδου. Η αναμέτρηση διεξήχθη χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο «κλειστό γήπεδο του Πλάτωνα».

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν διεξαχθεί το τζάμπολ στη Basket League, οι δύο ομάδες έδειξαν πως ακόμα «μοντάρονται». Ούτε η νίκη, ούτε η ήττα δίνουν απαντήσεις, καθώς μόνο οι δύο προπονητές μπόρεσαν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό αυτό τεστ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιωνικός ήταν ένα «κλικ» πάνω σε ετοιμότητα και εξασφάλισε την νίκη. 

Στα της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες προσέφεραν στιγμές θεάματος και ωραίες συνεργασίες για τα δεδομένα της εποχής. Από εκεί και πέρα, ο Ιωνικός εξασφάλισε ένα καλό προβάδισμα στην πρώτη περίοδο (21-12). Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κολοσσός, αποδίδοντας καλό μπάσκετ έκλεισε το ημίχρονο στο -4 (45-41). Όλα κρίθηκαν στην τρίτη περίοδο, όταν και το σύνολο του Curro Segura «μπλόκαρε» κάθε επιθετική προσπάθεια των «θαλασσί». Κάπως έτσι το «αστέρι» εξασφάλισε ένα προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι να φτάσει στην νίκη με 84-72. 

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 45-41 (24-29), 64-56 (19-15), 84-72 (20-16)

Όλοι κινούνται σε ρυθμούς Ολυμπιακού

Τα φιλικά τεστ στην Αθήνα ολοκληρώθηκαν για τον Κολοσσό (μία νίκη – μία ήττα). Άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στην επερχόμενη αναμέτρηση κυπέλλου Ελλάδας (18 Σεπτεμβρίου) κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία τεράστια πρόκληση. Όχι μόνο επειδή αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός. Αλλά γιατί ο Κολοσσός θα πρέπει να υπερβεί τα όρια του. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μία νέα ομάδα. Έξι είναι τα ξένα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία δεν έχουν «δέσει» ακόμα.

Παράλληλα δεν έχει ξεκαθαρίσει η έδρα του αγώνα. Το «Παλέ ντε Σπορ» της Καλλιθέας για αρκετούς μήνες ήταν εμβολιαστικό κέντρο. Οι διαδικασίες απεγκατάστασης δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ενώ και ο Κολοσσός στην ανακοίνωσή του για τα εισιτήρια διαρκείας ανέφερε μόνο πως ο αγώνας κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/9). 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments