Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Φιλική ισοπαλία στο Ενωσιακό (pics)

Φιλική ισοπαλία στο Ενωσιακό (pics)

0
2
Dodekanisos

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο, η Μικτή ομάδα των Νέων αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την εφηβική ομάδα του Διαγόρα. Ο ενωσιακός τεχνικός Θόδωρος Θεοδώρου κάλεσε τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε από το νησί της Ρόδου και σίγουρα προσπάθησε να δει σε τι αγωνιστική σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά. Στο ίδιο σκεπτικό κινήθηκε και ο προπονητής του Διαγόρα Στάθης Φαρμακίδης που είχε στην διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές και έδωσε σε όλους την ευκαιρία να αγωνιστούν. Στο σκορ προηγήθηκε ο Διαγόρας με άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κανάρη στο 35΄ ενώ η Μικτή ισοφάρισε με σουτ του Πελεκάνου στο 63΄. Ανάμεσα στους λιγοστούς φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν και ο προπονητής του Διαγόρα Πέτρος Ζουρούδης που θέλησε να δει τους νεαρούς του «γηραιού».
Διαιτητής του αγώνα ήταν η Χριστίνα Βούλγαρη με βοηθούς τους Αυγενικού Αλέξανδρο και Δημητριάδη Κώστα.
Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.
Μικτή Νέων: Ροδίτης, Στεργάκης, Τρέχας Β., Κουρούνας, Ραπτής, Κοντός, Κρεκούκιας, Γανωτάκης, Ζερβός, Τρέχας Π., Φιλιππάκος.
Επίσης έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Βισβίκης, Κουτσουμπάρης, Αναστασιάδης, Κανάρης, Παπαθανασίου, Κορλός, Καπουράνης, Πελεκάνος, Κουντούρη, Αποστολίδης, Σείτης.
Διαγόρας: Ζαχαρίου, Βισβίκης, Κανάρης, Κυπριώτης Σ., Κορλός, Πετράς, Κούτσι Ν., Σακελλάρης, Κουτσουμπάρης, Καματερός, Στεργιάδης. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Λιβισιανός, Παπαδημητρίου, Μουστάκης, Αχείμαστος, Μαντάρ, Διαμαντής, Γιαμαλής, Κιόκου, Κούτσι Τρυφ., Γκρίζης, Μαννάκης, Πλαστρούγκης

Ηλίας Λοίζος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2014_2015/varius/filiko_miktis/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments