Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φιλί ζωής στο 97’!

Φιλί ζωής στο 97’!

0
Dodekanisos

Με γκολ του Θάνου στο 97’ (!), ο Κλεάνθης επικράτησε πολύ δύσκολα με 3 – 2 στο γήπεδο του της Δόξας Καρδάμαινας και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη και κράτησε σε μεγάλη αγωνία όσους το παρακολούθησαν. Οι Κώοι ισοφάρισαν σε 2 – 2 στο 88’ και έφθασαν πολύ κοντά στο να πάρουν μια πολύτιμη ισοπαλία αλλά τελικά δέχθηκαν το γκολ της ήττας στο 97’! Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει από τη μια περιοχή στην άλλη.

Το σκορ άνοιξε στο 18’ο Πελέκης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή (1 – 0) αλλά στο 24’ ο Χατζηαντωνίου με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έκανε το 1 – 1 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι στο ξεκίνημα της φάσης υπήρχε επιθετικό φάουλ. Στο 56’ ο Πελέκης με πλασέ έκανε το 2 – 1 αλλά στο 88’ ο Χατζησεβαστός με διαγώνιο σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έκανε το 2 – 2. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Θάνος στο 97’ ο οποίος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και με ωραίο σουτ «έγραψε» το 3- 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κόττορος, Κοκμοτός). Στο 94′ αποβλήθηκαν οι Δανάς (δεύτερη κίτρινη) και Τρικοίλης (απευθείας κόκκινη).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Βασιλείου, Σαΐτης Αντ. (62’ Τσίγκρηλας), Γρηγοριάδης, Ποζατζίδης, Πελέκης, Δανάς, Μπιγκό, Θάνος, Χότζα, Στάππας (67’ Σαίτης Σ.)
ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Μιαούδης (29’ λτ. Γιακούμαρος), Χατζηπαναγιώτης, Κάρλος (85’ Μουνούχος), Χατζησεβαστός Χ., Καράλιαμης, Πης, Χατζηφούντας (46’ Αρκούδας), Ατσαλάκης, Χατζησεβαστός Στ., Παπαντωνίου, Οικονόμου (60’ Τρικοίλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments