Αρχική Αθλητικά νέα Φίλαθλος κατέρρευσε στο Γουότφορντ – Τότεναμ

Φίλαθλος κατέρρευσε στο Γουότφορντ – Τότεναμ

0
Watford's game with Spurs was held up © Adam Davy / PA Images via Getty Images
Dodekanisos

Για πολλοστή φορά στην τρέχουσα αγωνιστική χρονιά στην Premier League, φίλαθλος αντιμετώπισε πρόβλημα στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να υπάρξει προσωρινή διακοπή στην χθεσινή αναμέτρηση της Γουότφορντ κόντρα στην Τότεναμ

Για τέταρτη (!) φορά τους τελευταίους μήνες στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, φίλαθλος ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε την ώρα που παρακολουθούσε την αναμέτρηση. Γύρω στο 85ο λεπτό ο διαιτητής, Robert Jones αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και διέκοψε τον αγώνα. Άμεσα ιατροί έσπευσαν στην εξέδρα «Graham Taylor Stand» του «Vicarage Road», για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον φίλαθλο. Τελικά κατόρθωσαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του. Από εκεί και μετά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υγεία του. Στην συνέχεια το ματς συνεχίστηκε και η Τότεναμ «έφυγε» με τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη σε γκολ στο 90+6′ από τον Σάντσες.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση. Το ποδόσφαιρο μαστίζεται από περιστατικά υγείας που σχετίζονται με την καρδιά κατά τη διάρκεια της περιόδου 2021/22. Θυμίζουμε ότι μόλις δύο μήνες πριν ένας άλλος φίλαθλος είχε καταρρεύσει στην αναμέτρηση Νιούκαστλ – Τότεναμ. Τον περασμένο μήνα, ένας φίλαθλος στον αγώνα της Σαουθάμπτον με τη Λέστερ κατέρρευσε. Ενώ την ίδια ακριβώς μέρα ένας άλλος είχε υποβληθεί σε θεραπεία για καρδιακή ανακοπή ξανά στο «Vicarage Road».

Τέλος, καρδιακά προβλήματα έχουν παρατηρηθεί και σε ποδοσφαιριστές. Πιο πρόσφατα παραδείγματα αυτά των Κρίστιαν Έρικσεν (στο πρόσφατο EURO 2020), αλλά και του Κουν Αγκουέρο. Η καρδιακή αρρυθμία ήταν η αιτία που ο Αργεντινός, αναγκάστηκε να τερματίσει πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments