Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Φεύγω για οικογενειακούς λόγους»

«Φεύγω για οικογενειακούς λόγους»

0
Dodekanisos

Οικογενειακοί είναι οι λόγοι που αναγκάζουν τον προπονητή του Ιάλυσου Σάκη Τερζή να παραιτηθεί. Αυτό επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε προς το news12. Μάλιστα επεσήμανε ότι ήταν κάτι που είχε συμβεί από την περασμένη Πέμπτη, πριν από το παιχνίδι με τον Διαγόρα Βραχνέϊκων.

Συγκεκριμένα τόνισε:
«Η απόφαση αυτή ουσιαστικά είχε παρθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από την περασμένη Πέμπτη. Αφορά καθαρά οικογενεικούς λόγους και δεν σχετίζεται με το παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα Βραχνέϊκων. Η ομάδα φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει και είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την 1η θέση και την άνοδο. Θα είναι σαν να έχω βάλει και εγώ ένα λιθαράκι. Η ομάδα είναι εκεί που πρέπει να είναι και δεν έχω καμία ανησυχία για το μέλλον της».

Ο κ. Τερζής αναφερόμενος και στα τελευταία παιχνίδια, επεσήμανε τα εξής:
«Πιο πολύ ήταν οι συγκυρίες που τις τελευταίες αγωνιστικές μας ανάγκασαν να κάνουμε ορισμένες απώλειες. Στα Βραχνέϊκα δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο ενώ προς το τέλος είχε και φάσεις για να πάρουμε το παιχνίδι. Και στη Βάρδα χάσαμε από μια και μοναδική φάση του αντιπάλου. Δεν συμβαίνει κάτι το τελευταίο διάστημα. Απλά ήταν οι συγκυρίες και τίποτε άλλο που μας έκαναν να χάσουμε ορισμένες βαθμούς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments