Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Φεύγω πικραμένος!»

«Φεύγω πικραμένος!»

0
karagiannis
Dodekanisos

Οριστικά παρελθόν από την ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου αποτελεί ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καραγιάννης. Αυτό τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του στο news12 εκφράζοντας μάλιστα την δυσαρέσκεια του για κάποιες συμπεριφορές ατόμων της διοίκησης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου πορτιέρο:
«Δεν θα συνεχίσω στην ομάδα του Άρη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια που ήμουν στο σύλλογο. Ιδιαίτερα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους προέδρους κ. Φουτούλη και κ. Σφυριαλά και να τονίσω πως φεύγω πικραμένος από κάποιες συμπεριφορές ατόμων της διοίκησης».
Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:
Βρίσκομαι σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο μέχρι τώρα. Πιστεύω το προσεχές διάστημα να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, θα δούμε».
Ένα σχόλιο για την περσινή χρονιά:
«Ήταν μια μεταβατική χρονιά για την ομάδα, διότι αλλάξανε αρκετά πρόσωπα στη διοίκηση. Θα τη χαρακτήριζα επιτυχημένη, είχαμε ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει και πιο ψηλά στη τελική κατάταξη. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ήταν τιμή μου που αγωνίστικα στην ιστορική ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments