Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Φαβορί Φοίβος και Ιάλυσος!»

«Φαβορί Φοίβος και Ιάλυσος!»

1
11
Dodekanisos

Την άποψη ότι ο Φοίβος και ο Ιάλυσος θα είναι τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, εξέφρασε με δηλώσεις του στη «δσπορ» ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Γιώργος Σαλαμαστράκης. Με αφορμή και το πρόσφατο φιλικό της ομάδας του στην Κρεμαστή, ο έμπειρος μεσοαμυντικός είπε:
«Ο Φοίβος δεν μου προξένησε απολύτως καμία έκπληξη. Ήξερα ότι είναι μια πολύ δεμένη ομάδα και αυτό είναι φυσιολογικό διότι κράτησε τον περσινό της κορμό. Για εμένα ο Φοίβος και ο Ιάλυσος θα είναι τα φαβορί του πρωταθλήματος»
Σε ερώτηση σχετικά με το αν και η ομάδα του, ο Διαγόρας θα είναι μια από αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν, απάντησε:
«Το ότι θα είμαστε μια δυνατή ομάδα είναι δεδομένο. Αυτό είναι κάτι που και να θέλουμε, δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Δεν μου αρέσει να όμως να βάζουμε στόχους. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά και το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος. Αυτή τη νοοτροπία θα έχουμε φέτος».
Μιλώντας γενικότερα για τον «γηραιό», είπε:
«Είμαστε μια καινούργια ομάδα και όπως συμβαίνει σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου σε οποιοδήποτε επίπεδο, θέλουμε χρόνο. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Πρέπει να μάθει ο ένας το παίξιμο του άλλου και να δέσουμε. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Ουσιαστικά, τώρα ξεκινάμε να πιάνουμε μπάλα. Τα πόδια μας είναι βαριά. Το περίεργο θα ήταν να ήμασταν αυτή την εποχή ξεκούραστοί και να είχαμε φρεσκάδα. Πιστεύω ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο».

πηγή: dimokratiki.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΠΑΙΧΤΕΣ/