Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολο απόγευμα για τον ΑΕΡΑ

Εύκολο απόγευμα για τον ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Την νίκη με 3-1 πήρε η ομάδα από τα Αφάντου απέναντι στον Διαγόρα Βατίου, που συνεχίζει να μην έχει νίκη στο πρωτάθλημα και να παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο ΑΕΡΑ είναι πλέον στην 9η θέση με 10 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 7′ άνοιξαν το σκορ. Ο Διαγόρας Βατίου έδειξε να έχει επιρρεαστεί κάπως από το τέρμα που δέχτηκε νωρίς και αυτό φάνηκε στο ότι ενώ είχε καλή κυκλοφορία μπάλας, δεν μπορούσε να κάνει κάποια τελική προσπάθεια σοβαρή.Ο ΑΕΡΑΣ έστειλε στο πλεκτό για δεύτερη φορά στο πρώτο 45λεπτο την μπάλα, λίγο πριν την ανάπαυλα. Ένα τέρμα που θα τον βοηθούσε να είναι ψύχραιμος στο δεύτερο μέρος.Αυτό δεν συνέβη και μόλις στο 52′ μείωσε το σκορ ο Διαγόρας Βατίου βάζοντας έτσι φωτιά στο παιχνίδι. Δεν κράτησε πολύ όμως αυτή η σπίθα, αφού στο 55′ ο ΑΕΡΑ σκόραρε ξανά και το σκορ έμεινε στο 3-1 μέχρι και το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα:
7′ Αυτογκολ από τον Παναγιωτόπουλο, που έστειλε την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από αναμπουμπούλα που επικράτησε μετά από εκτέλεση κόρνερ του ΑΕΡΑ.
Στο 44ο λεπτό ο Μπεκλετζής πιάνοντας ένα ωραίο «ξερό» σου έκανε το 2-0.
Στο 52′ ο Πουλάι με προβολή έβαλε ξανά στο παιχνίδι αν και προσωρινά τους Βατενούς για το 2-1.
Στο 55′ ο Φιλιπάκος με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
AΕΡΑ: Τζήμας,Μπάρτζος(72′ Κωνσταντινίδης), Τάχος, Ροκάι, Πιτσουρδάκης, Στεφανής, Γιαννακάκης, Φιλιππάκος(88′ Μίρτσεφ), Φιάμπολης, Μασάδο(75′ Ζάχαρης), Μπεγκλετζής(81′ Καλογήρου)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Κατσαρής, Καραγιάννης(84′ Κωστάκης), Αδάμος(84′ Ζωάννου), Ζερβός, Ποζατζίδης(66′ Πόλο), Παναγιωτόπουλος, Πλαγγέντης, Λαζίδης(77′ Εξουζίδης), Πουλάι, Ζερβός Μ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments