Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολη νίκη για τον Κλεάνθη

Εύκολη νίκη για τον Κλεάνθη

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα, ιδιαίτερα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Κλεάνθης Παραδεισίου επικράτησε με 3 – 0 του ΑΕΡΑ και πήρε έτσι τους πρώτους του τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου ξεκίνησαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ ενώ πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο πέτυχαν και δεύτερο τέρμα αποκτώντας το σημαντικό προβάδισμα. Από εκεί και πέρα, ο ΑΕΡΑ προσπάθησε να ισορροπήσει τον αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να μειώσει το σκορ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κλεάνθης μπήκε και πάλι πιο δυνατά και κατάφερε να τριπλασίασει τα τέρματα του «καθαρίζοντας» έτσι τον αγώνα. Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει και τίποτα σπουδαίο και τα λεπτά που απέμεναν ως το φινάλε ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Τσιβίτης, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς, Χαριτάκης, Σαρίκος, Ατσίδης, Βουτσινάς, Μπερετούλης (84’ Αρίφι), Παπακωνσταντίνου (80’ Χ. Σαίτης), Χατζηκυριάκος (86’ Κρομμύδας), Σιέχ, Ευγενικός, Πελέκης (78’ Γιαννίκος)
ΑΕΡΑ: Τζήμας (49’ λ.τ, Κοντογιωργάκης), Πιτσουρδάκης, Γιαννακάκης, Τάχος, Κωνσταντινίδης, Ζάχαρης, Γαϊτάνος, Γιορδαμνής (52’ Στεφανής), Φιάμπολης (70’ Καννελλόπουλος), Νικολής (59’ Αμπαζάϊ), Μπεγκλετζής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments