Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολη επικράτηση του Κλεάνθη

Εύκολη επικράτηση του Κλεάνθη

0
Dodekanisos

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κλεάνθης  στο γήπεδο Παραδεισίου, όπου κέρδισε με 5-0 τον ΑΕΡΑ σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά καθώς και οι δύο ομάδες βρέθηκαν εκτός στόχου στην διάρκεια του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού ο Κλεάνθης είχε τον πρώτο λόγο και οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου βρήκαν στόχο πέντε φορές με τον Αντώνη Γεωργαλλή να πετυχαίνει ακόμη ένα χατ-τρικ στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα είχε αρκετές ελλείψεις  και πήγε στο Παραδείσι με δώδεκα ποδοσφαιριστές, όμως αυτό δεν μειώνει την νίκη του Κλεάνθη.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 19΄ όταν ο Μπερετούλης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στην προσπάθεια του να απομακρύνει ο Μαλλιάκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μετά από έξι λεπτά(25΄) ο Γεωργαλλής με πλασέ έκανε το 2-0 σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 55΄ ο Αρίφι με πλασέ πέτυχε το 3-0 ενώ στο 70΄και στο 85΄, ο Γεωργαλλής με ατομικές προσπάθειες πέτυχε το 4-0 και το 5-0.

Διαιτησία  Τσοπανάκης-Αλεξίου-Σαρρής.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ανδρέου, Αρίφι. Μπαούρης, Γιατσιάτσιος, Κρομμύδας(85΄Ραμάι), Μπερετούλης, Πελέκης(74΄Φούσα), Ατσίδης(79΄Μάργαρης), Κετσές, Γεωργαλλής.

ΑΕΡΑ: Κοντογερωγάκης, Μαλλιάκας, Δανάς, Στελλάς, Πλύγκος(54΄Μίγκλης), Τσούλος, Κωνσταντινίδης, Γαργάλης, Λόης, Λυριστής, Χάλαρης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments