Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εύκολη επικράτηση του Εθνικού Αρχίπολης

Εύκολη επικράτηση του Εθνικού Αρχίπολης

0
Dodekanisos

Ευρεία νίκη στο γήπεδο της ομάδας της Χάλκης πήραν οι Ροδίτες με τον πίνακα του σκορ να γράφει 1-4. Ο ΑΣ Χάλκης ήταν αυτός που προηγήθηκε, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει και άλλο το έργο της σωτηρίας του , αφού παραμένει τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας με μόλις 3 βαθμούς.

Όσον αφορά τα γκολ ο Φραγκάκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 21′ για το 1-0. Η ισοφάριση ήρθε στο 53′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπινγκό . Το 1-2 για να γυρίσει το ματς πέτυχε ο Φιάμπολης στο 75′. Το 1-3 ο Λυριστής στο 79′ , ενώ το κερασάκι στην τούρτα λίγο αργότερα, στο 82′ έβαλε ο Φιάμπολης σκοράροντας δεύτερη φορά στο ματς για το τελικό 1-4.

Διαιτησία:
Αντωνάς Σ., Βούλγαρη Χ., Χατζηαλεξίου Λ.
Οι συνθέσεις:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Μιτζιρίκης, Κουλούμπρης, Καρδούλιας, Αλεξίου, Πούλης(50′ Παπανικολάου), Κρητικός, Ορφανός, Ελενάς(75′ Ζουρούδης), Φραγκάκης(83′ Φωταράς), Τζούρτζη, Ντάλλας(76′ Ευθυμίου)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ: Στελλάς, Χατζηγεωργίου,Τσακίρης Σ., Τσακίρης Γ., Φλεβάρης, Νικολής(80′ Μακρής), Μπινγκό, Τσοπανάκης, Φιάμπολης(76′ Μποσίνας), Φλεβάρης(63′ Κανελλόπουλος), Λυριστής(88′ Καρίκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments