Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Εύκολη η απόφασή να παραμείνω»

«Εύκολη η απόφασή να παραμείνω»

0
Dodekanisos

Παρά το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Φελεσάκης είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες αυτό το καλοκαίρι δεν δυσκολεύτηκε όπως μας ανέφερε να συμφωνήσει με την ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών για 4η χρονιά. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο news12.gr για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ηρακλή:

«Αν και υπήρξαν κι άλλες ομάδες που με προσέγγισαν για να με εντάξουν στο ρόστερ τους, η απόφασή μου ήταν να παραμείνω για άλλη μια φορά στην ομάδα του χωριού μου. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση καθώς οι άνθρωποι της διοίκησης του Ηρακλή θεωρώ είναι οι ιδανικοί και το κλίμα στα αποδυτήρια πάρα πολύ καλό. Για άλλη μια φορά θα αγωνιστούμε δίνοντας το 100% των δυνάμεων μας για να έχουμε την ομάδα όσα πιο ψηλά μπορούμε… εκεί που της αξίζει να βρίσκεται.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία και δύναμη προκειμένου να καταφέρουμε να απολαύσουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο, το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ υγεία και σε όλο τον κόσμο, να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον κορονοϊό. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για να με αποκτήσουν»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments