Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ευχαριστήριο της Δήμητρας Δαματριάς

Ευχαριστήριο της Δήμητρας Δαματριάς

0
Dodekanisos

Από τη Δήμητρα Δαματριάς πήραμε το παρακάτω ευχαριστήριο:

“Ο Α.Ο Δήμητρα Δαματριάς και όλοι όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του 8ου Φεστιβάλ Μπύρας και Σιτηρών την Παρασκευή 10/08 στον προαύλιο χώρο του Τιμίου Σταυρού Δαματριάς, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και διασκέδασε μαζί μας, στηρίζοντας μας οικονομικά και ηθικά για το δύσκολο έργο της διοίκησης για άλλη μια χρονιά.

Ίσως ήταν η πιο πετυχημένη διοργάνωση των τελευταίων ετών του συλλόγου μας, με την προσέλευση του κοσμου να ξεπερνά τις προσδοκίες μας και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο στο να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε και εμείς με τον τρόπο μας για το καλύτερο δυνατό στα κοινά του χωριού και του τόπου μας. Επίσης σημαντικό ρόλο για την επίτευξη αυτής της πετυχημένης διοργάνωσης είχαν οι χορηγοί μας, οι οποίοι μας στήριξαν οικονομικά και υλικά και νιώθουμε ιδιαίτερη υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε δημόσια που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, διότι χωρίς αυτούς ίσως θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Τέλος προσκαλούμε όλο τον κόσμο στη μεγαλύτερη έως τώρα διοργάνωση που αναλαμβάνει ο σύλλογος μας, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο (Τιμίου Σταυρού Δαματριάς) απο τις 22:00, με τον γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη Μιχάλη Τζουγανάκη για μια μοναδική μουσική βραδιά υπό τους ήχους του μαγευτικού του λαούτου. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα 8€ και η είσοδος στο χώρο θα είναι στα 12€. Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 6972013397 από τις 11:00 -15:00. Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική διασκέδαση”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments