Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Έχουμε δείξει καλό πρόσωπο!»

«Έχουμε δείξει καλό πρόσωπο!»

0
iskas logo
Dodekanisos

«Έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι τώρα!» Η παραπάνω δήλωση ανήκει στο μέσο του Αστέρα Παστίδας Γιώργο Ισκά με αφορμή τις θετικές εμφανίσεις της ομάδας του στα έως τώρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Ο έμπειρος παίκτης πρόσθεσε μεταξύ άλλων για τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν επισημαίνοντας πως ο Αστέρας αποτελείτε από μια μίξη νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την μέχρι τώρα προετοιμασία του συλλόγου:
«Μέχρι τώρα όλα κυλούν ομαλά, η ομάδα κάνει μια καινούργια προσπάθεια με πολλούς νεαρούς αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Έως τώρα δείξαμε καλό πρόσωπο μέσα από τα φιλικά που έχουμε δώσει, πάρα το ότι και οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί όπως ο Διαγόρας και ο Ιάλυσος θεωρώ πως σταθήκαμε μια χαρά. Μέσα από τη δουλειά με τον προπονητή μας που κάνει μεγάλη προσπάθεια πιστεύω να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».
Για τους στόχους της ομάδας πρόσθεσε:
«Στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα μέσα από την προσπάθειά μας στον αγωνιστικό γήπεδο.
Από την πλευρά μου ευελπιστώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και μέσα από την εμπειρία μου να βοηθήσω τα νεαρά παιδιά τα οποία είναι εξελίξιμα και έχουν πολύ καλά στοιχεία. Γενικά και το κλίμα είναι άριστο είμαστε αισιόδοξοι για το καλύτερο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments