Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έξι εκατομμύρια ευρώ στη Δωδεκάνησο

Έξι εκατομμύρια ευρώ στη Δωδεκάνησο

0
Dodekanisos

Για συντηρήσεις και επισκευές αθλητικών εγκαταστάσεων

Χρήματα στη Δωδεκάνησο τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για έργα συντήρησης αλλά και επισκευές σε αθλητικούς χώρους αποφάσισε να δώσει η κυβέρνηση. Πρόκειται συνολικά για 6 εκατομμύρια ευρώ όπως ανακοινώθηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης. Πρόκειται για ένα έργο που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων για το 2018.

Δηλώσεις για το θέμα έκαναν τόσο ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός όσο και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης.

Ειδικότερα:

Νεκτάριος Σαντορινιός: «Τα συγκεκριμένα έργα, αναμένεται να αναβαθμίσουν περαιτέρω τις υποδομές των νησιών μας, σε μια περίοδο που παράλληλες πολιτικές στήριξης αυτών εξελίσσονται και βοηθούν στην ανατροπή του κλίματος εγκατάλειψης που ίσχυε μέχρι πρότινος».

Δημήτρης Γάκης: Είναι μια πολύ σημαντική απόφαση της Κυβέρνησης που ανταποκρίνεται στα αιτήματα των τοπικών νησιωτικών κοινωνιών για τη συντήρηση – αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων των νησιών μας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό αποφασιστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας στην ακριτική Δωδεκάνησο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments