Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έχασε τη νίκη στο 90′

Έχασε τη νίκη στο 90′

0
akousilaos
Dodekanisos
Την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «τρίποντο» στο 90’ έχασε ο Ακουσίλαος μέσα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων κόντρα στον Ευαγόρα. Στο λεπτό εκείνο ο Παπαστάμος έχασε πέναλτι και έτσι το τελικό 0 – 0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων. Το πέναλτι υποδείχθηκε από τον διαιτητή όταν μετά από σουτ που έγινε, η μπάλα σύμφωνα με τον «άρχοντα» της αναμέτρησης «βρήκε» στο χέρι αμυνόμενου. Ο Ευαγόρας διαμαρτύρεται για την φάση αυτή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο έμπειρος λοιπόν Παπαστάμος αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα των Φανών είχε την υπεροχή, όμως μπλοκαρίστηκε από την μαζική άμυνα των γηπεδούχων οι οποίοι στηρίχθηκαν κυρίως σε αντεπιθέσεις.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχάλης Μαμμής (Κώστας Καραγιάννης, Χρήστος Καλκαβούρας)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Δατσέρης, Σιώνης, Διαμαντής (76’ Παπαχριστοδούλου), Παναγιώτου, Ζωάννου, Κούκι (63’ Π. Χατζηνικόλας), Σ. Χατζηνικόλας, Τσομάνι, Π. Α. Αγγελόπουλος (63’ Μελέτης), Λυμπέρης, Αποστολόπουλος
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Σαρικάς, Λαππάκης, Καλημέρης, Αγγελάκης (46’ Νέτσας), Έλληνας, Ισκάς, Παπουρδάνος, Σκόρπος (72’ Διακαναστάσης), Παπαστάμος, Μαθιός, Τριανταφύλλου (46’ Σιέχ)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments