Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έχασε ο Απόλλωνας, φεύγει ο Μοσκιού!

Έχασε ο Απόλλωνας, φεύγει ο Μοσκιού!

4
apollon foivos
Dodekanisos

Αν και πίεζε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Απόλλωνας Καλυθιών γνώρισε ακόμα μια εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την ΑΕ Λέρου με 2 – 1. Οι Λεριοί κατάφεραν να προηγηθούν με 2 – 0 και να αποκτήσουν ένα σημαντικό προβάδισμα χωρίς να είναι καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εντείνουν τις προσπάθειες τους και κατάφεραν απλά να μειώσουν το σκορ. Για την ΑΕ Λέρου σκόραρε ο Γιαννουκάς (στο 30’ και στο 55’). Το μοναδικό γκολ του Απόλλωνα πέτυχε ο Γεωργίου στο 600’. Μετά από αυτή την ήττα, όλα δείχνουν ότι ο προπονητής Σταμάτης Μοσκιού θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο. Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χρυσανθής (34’ λ.τ. Σταυρής Γιώργος), Μοσχιδιού (38’ λ.τ. Πιέρρο), Σταυρής Στ., Παπαδόπουλος, Σαββούλης, Γεωργίου, Κουφάλης, Παπανθύμου, Κυρίτσης, Μιχαλάς, Νικολός (10’ λ.τ. Τσαλίκης)
Α.Ε.Λ.: Γκούτογλου, Μπάκας, Καράγκιολης, Ηλίας, Τσιοφίλας (61’ Γκούβας), Γιαννουκάς, Καστής, Καρπάθιος, Τσάτσος, Μεραμπερίτης, Φουντής (85’ Πλόχωρος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Φίλαθλος ιαλυσου
Φίλαθλος ιαλυσου
9 years ago

Ειναι κρίμα να την πληρώνει ο προπονητής και ειδικά ο Σταματης Μοσκιου που προσωπικά τον έχω πολυ ψηλά ποδοσφαιρικά…
Τι φταίει στο κάτω κάτω ο προπονητής οταν οι ίδιοι οι καλυθενοι ποδοσφαιριστές δεν εκτιμούν τον απολλων και θέλουν παρακάλια για να μαζευτούν σε μια προπόνηση…

allan
allan
9 years ago

δυστυχώς ο απολλων δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό!!!

PARAGONTAS
PARAGONTAS
9 years ago

ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ ΣΤΗ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

oeoe
oeoe
9 years ago

agaphte kurie paragonta, giati den analambaneis esu thn omada?? apo eksw oloi kseroume na krinoume. afou to paizeis kserolas giati den mpaineis esu mprosta na doume ti 8a kaneis. ta paidia pou einai sto sumboulio prospa8oun kanoun oti mporoun.. alloi einai autoi pou to paizoun “paragontes” kai oute to 50ariko gia thn diarkeias den exoun dwsei!!