Αρχική Εφηβικό Έβρεξε… γκολ στις Καλυθιές!

Έβρεξε… γκολ στις Καλυθιές!

0
Dodekanisos

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ ο Απόλλωνας Καλυθιών κέρδισε με 8-3 τον Ακουσίλαο εντός έδρας, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ.

Στο 12΄ ο Τσόρια με σουτ έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σάββας με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 24΄ και πάλι ο Τσόρια έγραψε το 2-1 για να έρθει στο 27΄ ο Καβουσανάκης με κεφαλιά να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 32΄ ο Σάββας με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ μείωσε σε 3-2. Ο Καμπούρης με σουτ έκανε το 4-2 σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 49΄ ο Καβουσανάκης με κοντινό πλασέ το 5-2. Ο ίδιος παίκτης στο 54΄ με σουτ έγραψε το 6-2. Ο Ευσταθίου στο 69΄ μείωσε σε 6-3 για τους «πράσινους» . Το 7-3 έκανε με πλασέ ο Παπαρίζος, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Δούης διαμόρφωσε το τελικό 8-3 για τους έφηβους του Απόλλωνα.

Καλή η διαιτησία των Θεοδωρή (Σακελλαρίδης, Καραβελαντζή)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ορφανός, Τσόρια, Ζευκίδης, Χύσα, Κασταμούλας, Νεραντζάκης, Δούης, Καμπούρης, Περιστερόπουλος Ο., Κώστας, Καβουσανάκης Έπαιξαν και οι Κρούγκερ, Παπαρίζος, Κούκα, Kirilov, Παπαγεωργίου.

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Μαρκόπουλος, Κιαουρτζής, Κάκιαλος, Συργιάνης, Μαστρογιαννάκης, Μαργαρίτης, Μανωλάκης, Ευσταθίου, Σάββας, Στάππας Α., Στάππας Δ. Έπαιξαν και οι Γιορδαμνής και Αρφαράς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments