Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έβρεξε…γκολ στη Μαλώνα!

Έβρεξε…γκολ στη Μαλώνα!

0
DSC08843
Dodekanisos

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές ανατροπές στην διακύμανση του σκορ, Άγιος Γεώργιος και Απόλλωνας Καλυθιών αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο γήπεδο Μαλώνας, στο πλαισιο της 14ης αγωνιστικής της Β΄Κατηγορίας (β΄όμιλος).
Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή, αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν <<κεφάλι>> στο σκορ όταν μετά από ένα λάθος στο χώρο του κέντρου ο Ντύρος από θέση τετ α τετ έκανε το 1-0. Αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Κώστα Καμπούρη και στο 32΄ο Μαυρομούστακος από κοντά εκανε το 1-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα μετά από ωραίο συνδυασμό Μαυρομούστακου- Σπαχιού ο τελευταίος με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Η χαρά των Απολλωνιστών δεν κράτησε πολύ αφού στο 44΄ ο Χατζηνικόλας με διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ισια για το 2-2 οπου ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Καλυθενοι έδειχναν να στέκονται καλύτερα και στο 68΄με κοντίνη κεφαλιά του Σπαχιού πήραν εκ νέου το προβάδισμα (2-3). Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι Μαλωνίτες πίεσαν για την ισοφάρησει και στο 89΄ ήρθε η λύτρωση όταν μετά από προσώπικο λάθος της αντίπαλης άμυνας ο Κοστόφ έκανε το 3-3 χαριζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Να σημειωθεί οτι οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σακελλάρη στο 92΄.
Διαιτήτευσε η κ. Φιλιππάκου (Τσέτσος, Καραγκιόζης)
Η σύνθεσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Στελλάς, Τσακίρης, Ντύρος Π., Παρδαλού(68΄Χατζηνικόλας), Γερακούδης, Χατζηνικολού(59΄Σακελλάρης), Χατζηνικόλας Χ.(62΄Κοστόφ), Πευκιανάκης, Ντύρος Σ., Χατζημανώλης, Σκυλλαράκης
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Ταντίκης, Πασόπουλος, Σταυρής, Νικολός, Στάθης(65΄Συμεωνίδης), Σπαχιού, Κουφάλης(46΄Γίδαρης), Ζουρούδης, Κυρίτσης, Μαυρομούστακος(87΄Μιχαλάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments