Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έβγαλε θετική εικόνα!

Έβγαλε θετική εικόνα!

0
doksa ialisos
Dodekanisos

Τα πρώτα του συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του είχε την ευκαιρία να βγάλει σήμερα ο προπονητής του Ιάλυσου Γιώργος Σάββενας στη φιλική νίκη της ομάδας του με 5 – 1 επί της Δόξας Ψίνθου. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αρχίπολης και ήταν τοι πρώτο και για τις δυο ομάδες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι “ερυθροκίτρινοι” ιδιαίτερα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έδειξαν σε καλή κατάσταση βγάζοντας θετική εικόνα ενώ στην επανάληψη έγιναν και πολλές αλλαγές. Σίγουρα υπάρχει αρκετός δρόμος για να φθάσουν στο επιθυμητό επίπεδο καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς. Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε σίγουρα και ο τεχνικός της Δόξας Άκης Δελαπόρτας. Οι παίκτες του έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Για τον Ιάλυσο σκόραραν οι Σταυλάς, Χατζηφούντας, Χατζηκοσμάς, Σπάρταλης και Κρεκούκιας. Το μοναδικό τέρμα της Δόξας σημείωσε ο Στελλάς ο οποίος είχε μειώσει προσωρινά σε 2 – 1.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Διακουράκης. Κοκκίνης, Φυλακούρης, Παπακωνσταντίνου, Ρεκλείτης, Αρχοντούλης, Παυλίδης, Γιαννόπουλος, Σταυλάς, Χατζηφούντας (Έπαιξαν και οι Μανωλάγκας, Λίτσος, Παφιάκης, Μπαρμπαγιάννης, Χατζηπέτρος, Καρπαθάκης, Φλεβάρης, Γούλας, Κρεκούκιας, Χατζηκοσμάς, Σπάρταλης και Τάουλαντ)
ΔΟΞΑ: Ηλίας, Κωστομοίρης, Ορφανός, Τσακίρης, Κουνελλές, Τσοπάνογλου, Β. Ορφανός, Μ. Στελλάς, Λυριστής, Κωστομοίρης Δ., Χατζηνικόλας (Έπαιξαν και οι Κοντογεωργάκης, Καρίκης, Πετράς, Δ. Ορφανός, Τσούλλος, Κυριαζής, Πλύγκος και Ζίκας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments