Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έβγαλε το “ρόπαλο” ο Ηρακλής

Έβγαλε το “ρόπαλο” ο Ηρακλής

0
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 επί του ΑΕΡΑ πέτυχε ο Ηρακλής Μαριτσών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της ‘Α Κατηγορίας.

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Μαριτσών, ο τοπικός Ηρακλής έπιασε σπουδαία απόδοση και κατάφερε να επικρατήσει των “ερυθρόλευκων” χάρις στα τέρματα που πέτυχαν οι Θοδωρής Λυριστής και Τσούφιος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και μόλις στο 12′ είχαμε 4 λεπτά διακοπή, καθώς ο ένας προβολέας του γηπέδου ήταν κλειστός, με αποτέλεσμα οι παίκτες και των δύο ομάδων να έχουν πρόβλημα ορατότητας. Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός παρά τα πολλά μαρκαρίσματα. Στο 18′ ήρθε η πρώτη φάση στο παιχνίδι για τον Ηρακλή, όταν ο Θαρρενός έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσουρούτη. Στο 20′ ο Λυριστής Θ. βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή, όμως το σουτ κατέληξε εύκολα στα χέρια του Τσουρούτη. Στο 23′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν μετά από εκτέλεση φαουλ ο Μανώλης Παπαδημήτρης έκανε το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 42′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για κράτημα που δέχθηκε ο Θοδωρής Λυριστής λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε φουριόζος και στο 49′ άνοιξε το σκορ. Σέντρα του Μιχάλη Λυριστή προς τον αδελφό του Θοδωρή, ωραίο σουτ του τελευταίου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Το 2-0 ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 56,’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιχάλη Λυριστή και κακή εκτίμηση της μπάλας από τον Τσουρούτη, ο Τσούφιος με κοντινή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Μάλιστα στο 69′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα, όμως το σουτ του Φελεσάκη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσουρούτη. Ο ΑΕΡΑ κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 79′ με ωραίο σουτ του Μαλλιάκα μέσα από την περιοχή, όμως δεν κατάφερε στα τελευταία λεπτά να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Με αυτήν την νίκη ο Ηρακλής ανεβαίνει στους 6 βαθμούς και αφήνει τον ΑΕΡΑ με μόλις 1 βαθμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μίαρης με βοηθούς τους Σπάρταλη και Σταυρούλια.

Συνθέσεις:

Hρακλής Μαριτσών (Μιχάλης Πολιάς): Χειμωνέττος(2′ Σκυλλάς), Κούρος, Λυριστής Μ (90+1 Παπακωνσταντής), Μπιλιάς, Παπαδημήτρης, Φελεσάκης, Βασιλώτος, Θαρρενός (57′ Λολάκης), Λυριστής Θ. (71′ Τσαλώλης), Τσούφιος, Φελεγκάκης.

ΑΕΡΑ (Βαγγέλης Χοσάδας): Τσουρούτης, Μαλλιάκας, Δανάς, Παυλίδης( 65′ Λόης), Στελλάς, Μπάρδης (65 Φιλιππάκος), Νικολής Α (57′ Μπαϊρακτάρης), Γαργάλης, Λυμπερόπουλος, Μασάδο, Ποζατζίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments