Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έβγαλαν καλά στοιχεία τα “ελάφια” στο πρώτο τεστ

Έβγαλαν καλά στοιχεία τα “ελάφια” στο πρώτο τεστ

0
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα της Ρόδου πέτυχε τη νίκη με 6-1 κόντρα στον Αστέρα Παστίδας εκτός έδρας, στο πρώτο της φιλικό τεστ για τη νέα σεζόν. Τα «ελάφια» έδειξαν κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία, αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς. Επέβαλλαν από την αρχή το ρυθμό τους και πίεσαν ψηλά τους «κυανόλευκους». Από την άλλη το συγκρότημα του Κώστα Πάττα αγωνίστηκε με πάθος δείχνοντας διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.

Το σκορ για τους «πράσινους» άνοιξε ο Αλιμερκάι στο 9΄, για να έρθει ο Στεργιόπουλος στο 14΄ να ισοφαρήσει σε 1-1. Από εκεί και έπειτα η ομάδα του Πάρη Ανδράλα βρήκε 5 φορές δίχτυα για το 1-6. Ο Δαβρής στο 16΄ έκανε το 1-2, στο 43΄ ο Ολιβέιρα το 1-3, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 59΄ έγραψε το 1-4. Στο 76΄ ήταν σειρά του Λέκκα να χρηστεί σκόρερ για το 1-5, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Λέκκας με ωραία προσπάθεια και σουτ στο 84΄ .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ, Χαριτάκης, Ισκάς, Καρύδης, Καλαϊτζίδης, Συμεωνίδης, Καλαγρής, Σκόρπος, Γιαννακόπουλος, Στεργιόπουλος, Κυρίτσης.

Έπαιξαν επίσης και οι :Αλαβάνος, Κορκίδας, Πότσου, Σπανός, Ροδανάκης, Παπαμιχαήλ, Λεωνίδου, Κονόμι.

ΡΟΔΟΣ: Γεωργίου, Κουρούπης, Ζώνας, Δαβρής, Ιμεραλιλάι, Σερτζίνιο, Πότσι, Γανωτάκης, Ευγενικός, Αλιμερκάι, Βολονάκης.

Έπαιξαν επίσης και οι: Αυγενικού, Κουμέντος, Ολιβέιρα, Ρούσσος, Καμπούρης, Καντιμοίρης, Λέκκας, Δημητριάδης, Κατσαμάκης, Καραμανώλης, Αυγουστάκης.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments