Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σύντομα το επόμενο event

Σύντομα το επόμενο event

0
Dodekanisos

Στις 12 Δεκεμβρίου θα γίνει το νέο event που διοργανώνει το RodosTuningClub στην πίστα της Λάρδου. Η επιτυχία και της τρίτης συνάντησης των μελών του club πριν από λίγες μέρες χαροποίησε ιδιαίτερα τα μέλη του, οι οποίοι βλέπουν ότι οι προσπάθειές τους για την ολοένα και μεγαλύτερη διάδοση του tuning στο νησί μας, ανταμείβονται με το παραπάνω.
Ενόψει της τέταρτης συνάντησης των μελών του RodosTuningClub, στις 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση σε γνωστή καφετέρια της Ρόδου όλων των οδηγών που θα πάρουν μέρος, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη συνάντηση. Στη συγκέντρωση ουσιαστικά θα συζητηθούν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες που θα αφορούν το event ενώ θα γίνει και ανταλλαγή απόψεων για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης.
Με δεδομένη τη μεγάλη συμμετοχή που υπήρξε στα προηγούμενα event αναμένεται μεγάλος αριθμός συμμετοχών και στις 12 Δεκεμβρίου. Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των οδηγών που θα πάρουν μέρος στη συνάντηση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments