Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ευχαριστήριο στον Μαχραμά

Ευχαριστήριο στον Μαχραμά

0
maxramas
Dodekanisos

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στον Τζούλη Μαχραμά και στη σύζυγο του Νίκη για τη στήριξη την οποία προσφέρουν στον σύλλογο εδώ και αρκετά χρόνια, εξέδωσε η διοίκηση του Ορφέα.
Αναλυτικά: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τζούλη Μαχραμά και τη σύζυγο του Νίκη, για την οικονομική στήριξη που προσφέρουν στον σύλλογο μας τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης και για το αθλητικό υλικό με το οποίο προμηθεύουν την ομάδα μας. Ευελπιστούμε να παραμείνουν κοντά μας και τα επόμενα χρόνια, καθώς η στήριξη τους είναι πολύτιμη για εμάς».
Εξάλλου, την προσεχή Κυριακή στις 17.30 θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Ορφέα, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Ο Άρης Μιχαηλίδης θα δώσει τις πρώτες οδηγίες στους παίκτες του, ενώ κατά τη διάρκεια της «πρώτης» θα διεξαχθεί και οικογενειακό διπλό. Επίσης, η διοίκηση της ομάδας θα μοιράσει το αθλητικό υλικό της νέας σεζόν στους ποδοσφαιριστές.
Ο Ορφέας κινείται επίσης για την απόκτηση ακόμη δύο παικτών, με τους οποίους θα «κλείσει» το φετινό ρόστερ του, που αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments