Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ευχαριστήριο και …υποτροφία

Ευχαριστήριο και …υποτροφία

0
diagoras 5X5 2
Dodekanisos

Η Διοίκηση του Γ.Σ Διαγόρας, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Πέτρος Ζουρούδης και οι ποδοσφαιριστές του, ευχαριστούν θερμά το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου για τη μοναδική εμπειρία που έζησαν κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα στα γήπεδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την Πανελλήνια ημέρα εορτασμού του Σχολικού Αθλητισμού.
Ήταν το πιο ευχάριστο παιχνίδι που έδωσαν οι παίκτες του Διαγόρα, απέναντι σε παιδιά γεμάτα ζωή, διψασμένα για παιχνίδι, ποδόσφαιρο, με πολύ πειθαρχία, δυναμισμό και προπάντων, με σεβασμό στον αντίπαλο, το μεγαλείο του αθλητισμού παγκοσμίως!
Ένα ατελείωτο «Ευχαριστώ», όπως κι ένα τεράστιο «Μπράβο» στο κάθε παιδί ξεχωριστά και συγκεκριμένα, σε όσους έπαιξαν ή συμμετείχαν παρακολουθώντας το φιλικό παιχνίδι και υποστηρίζοντας την ομάδα τους, που κέρδισε με 8-2:
Ραφαηλία
Γιάννης
Βαλάντης
Ηλίας
Ειρήνη
Αντώνης
Ταξιάρχης
Βαγγέλης
Θεοδώρα
Μανόλης
Παναγιώτης
Βαλαντούλα
Σάββας
Σταυρούλα
Λευτέρης
Απόστολος
Τσαμπίκα
Αθηνά
Ελένη
Βαλάντω
Σεβαστιανός
Κωνσταντίνα
Μιχάλης
Ιωσήφ
Κωνσταντίνος
Μικέλα
Χριστίνα
Τάσος
Ιωάννα
Παναγιώτης
Αλέξανδρος
Νταϊάνα
Λουκάς
Μαρία
Ραφαήλ
Αντέσα
Συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, όπως και στους συγγενείς και φίλους που βρίσκονται δίπλα τους.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διευθύντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κα. Παπακαλοδούκα Τίτα, όπως και στην καθηγήτρια φυσικής αγωγής-προπονήτρια κα. Ιακωβίδου Μαρία.
Επίσης, και στο υπόλοιπο διδακτικό κι εκπαιδευτικό προσωπικό:
Παυλίδου Βασιλική, Μητσώλα Ευαγγελία, Δένδη Ευγενία, Παυλή Χρύσα, Κόζα Χρυσάνθη, Παπαδημητρίου Κατερίνα, Ζαφειρίου Κατερίνα, Γκέκας Σταύρος, Μαλακωνάκη Ειρήνη, Χαλκιάς Περικλής, Ζαγγάτση Φωτεινή, Κοντού Σταματία, Καραπαναγιώτου Χρυσούλα, Παπαμιχαλάκη Σοφία και Μακρή Τσαμπίκα.
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Μετά από απόφαση της Διοίκησης, ο Γ.Σ. Διαγόρας θα χορηγήσει υποτροφία σε δύο μικρούς παίκτες της ομάδας του Ειδικού Σχολείου, ώστε να φοιτήσουν στις Ακαδημίες του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, θα δώσει υποτροφία στους Μιχάλη Τέλλη και Τάσο Γαλατά.
Για τον λόγο αυτό θα ζητήσει την συγκατάθεση των γονιών των παιδιών, που στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ. Σ. Διαγόρα θα μπορέσουν να διδαχτούν σωστά όλα τα μυστικά του αθλήματος και να γίνουν πολύ καλοί παίκτες, αξιοποιώντας το ταλέντο που διαθέτουν.
Ο Γ. Σ Διαγόρας θα φροντίσει και για τα μεταφορά τους προς και από τους χώρους προπονήσεων των Ακαδημιών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments