Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολο πέρασμα από την Παστίδα

Εύκολο πέρασμα από την Παστίδα

1
asteras ialisos
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Ιάλυσος πέτυχε μια εύκολη νίκη στην Παστίδα, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με 5 – 0, σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (1ος όμιλος). Πιο έμπειροι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «κλειδώσουν» τους τρεις βαθμούς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν τα τρια από τα πέντε τους γκολ. Πάντως η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη που είχε στη σύνθεση της και αρκετούς νεαρούς, στάθηκε με αξιοπρέπεια και πάλεψε όσο μπορούσε.
Στο 18’ ο Σπάρταλης έκανε κάθετη πάσα στον Χατζηφούντα και αυτός με πλασέ κατάφερε να κάνει το 0 – 1.
Στο 26’ ο Αστέρας είχε μια καλή ευκαιρία όταν ο Καραγιάννης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Κεφάλας απόκρουσε δύσκολα και στη συνέχεια ο Πελέκης απομάκρυνε τη μπάλα.
Στο 36’ μετά από σοβαρό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Σπάρταλης με ένα πολύ ωραίο και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» κάνοντας το 0 – 2.
Στο 42’ ο ίδιος παίκτης από καλό σημείο μέσα στην περιοχή, με πλασέ πέτυχε το 0 – 3 και στο 78’ ο Χατζηφούντας από κοντά με σουτ έκανε το 0 – 4. Είχε προηγηθεί ατομική προσπάθεια του ίδιου και σουτ που εξουδετέρωσε προσωρινά ο Ροδανάκης.
Στο 84’ ο Σταυλάς πάσαρε κάθετα στον Σπάρταλη στα αριστερά. Αυτός μπήκε στην περιοχή και ενώ όλοι περίμεναν να κάνει σέντρα, τελικά «έσκαψε» τη μπάλα για να πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 0 – 5.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δουλγέρης (Τσιγάρας, Βούλγαρη)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης , Καρύδης, Ζερβός, Χαριτάκης, Καλαϊτζίδης (64΄λ.τ. Δραγάτης), Αυγενικού, Καλαγρής, Καραγιάννης, Λενιού, Παυλίδης (46΄Κονόμι), Πάππα (81’ Καρδούλιας)
ΙΑΛΥΣΟΣ : Κεφάλας, Μαλλιάκας, Πανόπουλος (46΄Καρπαθάκης), Ρεκλείτης, Σταυλάς, Κρομμύδας (68΄ λ.τ. Σαχίνης), Παφιάκης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Πελέκης, Ντεμκολί (46΄ Αμπελάς)

Ηλίας Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
10 years ago

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ