Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολα ο Ηρακλής Λάρδου!

Εύκολα ο Ηρακλής Λάρδου!

0
DSC09187
Dodekanisos

Κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Ηρακλής Λάρδου κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Μασσάρων εντός έδρας, πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας. Από το ξεκίνημα του ματς μπήκαν πολύ δυνατά οι γηπεδούχοι και στο 16΄κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ωραίο σουτ του Ευαγγελίδη. Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου δεν σταμάτησε εκει αφού στο 23΄ο Ζουρούδης από κοντά ( μετα το σουτ του Ευαγγελίδη) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του βάζοντας γερές βάσεις για τη νικη.
Στην επανάληψη οι φάσεις που σημειώθηκαν δεν ηταν πολλές, με καλύτερη μια κεφαλιά του Ζουρούδη στο οριζόντιο δοκάρι. Τα τελευταία λεπτά ειχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με το 2-0 να μην αλλάζει ως το τέλος.
Διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Γιακουμάκης, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Μηλιός, Ευαγγελίδης Γ., Πομπού, Νικολλι(80΄Ευαγγελίδης Σ.Ν.), Πάχου(86΄λ.τ.Καλοπήτας), Παπαϊωάννου, Μπεννούρ,Ευαγγελίδης Σ., Χαρίτος(10΄λ.τ.Κοντός), Ζουρούδης, Ταγκάεφ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Τόππος, Μπάρτζος, Κιλασίν Χ., Φωτάρας, Κούτρης(18΄λ.τ.Κρητικός), Μπαϊρακτάρης(90΄Σκούμπρος), Πλαγγέντης,Αλιάϊ, Διονυσιακόπουλος, Λούππος(80΄Χατζημανώλης Μ.), Χατζημανώλης Απ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments