Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εύκολα ο ΑΣ Τήλος

Εύκολα ο ΑΣ Τήλος

0
9
Dodekanisos

Διπλασίασε τις νίκες της η ομάδα του ΑΣ Τήλος η οποία επικράτησε σήμερα στο γήπεδο της των Ιπποτών με 5 – 1 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι Τηλιακοί έλεγξαν το παιχνίδι και δίκαια κατάφεραν να φθάσουν στην κατάκτηση των βαθμών της νίκης. Μόλις στο 10’ ο Κωνσταντίνου σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι ενώ είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και να αποβάλει τον παίκτη των Ιπποτών. Το εκτέλεσε ο Μόσχου κάνοντας το 1 – 0. Ο ίδιος παίκτης πριν τελειώσει τα πρώτο ημίχρονο σημείωσε άλλα δυο τέρματα ενώ στο 45’ ο Αλιάϊ μείωσε σε 3 – 1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νικολής έκανε το 4 – 1 και ο Χαλιός διαμόρφωσε το τελικό 5 – 1.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Η. Σακελλάρης, Χατζηφούντας, Ρούκο, Κυρ. Σακελλάρης, Κωστίδης (66’ Σαμπάνης), Χριστοφής, Νικολής, Οίκουτας, Κ. Σακελλάρης (85’ Κουμπάνιος), Οικονόμου, Μόσχου (46’ Χαλιός)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σαγρής, Κωνσταντίνου, Φωτάρας, Γκίνος (40’ Κουράνι), Μαρίνος, Τζαλάϊ (75’ Τσάκε), Ντούσκου, Εμπίρογλου, Ταφάνι, Παγκράτης, Αλιάϊ (60’ Τζαγκόζης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments