Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ευκλής για φίλημα!

Ευκλής για φίλημα!

0
efklis2015
Dodekanisos

Σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Κάρπαθο πέτυχε ο Ευκλής! Η ομάδα της Σορωνής επικράτησε με 2 – 0 του Ποσειδώνα Καρπάθου σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τον Ποσειδώνα, στοιχείο που κάνει ακόμα πιο μεγάλη τη νίκη του Ευκλή. Επιπρόσθετα, η ομάδα της Σορωνής, μπαίνει ξανά στο «κόλπο» της ανόδου μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την ΑΕ Κατταβιάς.
Το παιχνίδι έγινε σε καλό κλίμα με τους φιλοξενούμενους να «καθαρίζουν» από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα. Στο 15’ με τον Μήτρου (0 – 1) κα στο 25’ με τον Μπερετούλη ( 0 – 2). Στο 30 ο Βασιλειώτης αστόχησε σε πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τσιαβέλης και στο 35’ ο Μπερετούλης εκτέλεσε ένα φάουλ, δεν βρήκε κανείς τη μπάλα η οποία σταμάτησε τελικά στη συμβολή των δοκών. 
Η σύνθεση του Ευκλή:
Σαμολαδάς, Λαππάκης, Σχοινάκης, Σφυράκης, Κορκίδας, Μαντικός, Κρομμύδας, Μπερετούλης, Παυλίδης (90’ Αγγελής), Γεωργαντάς, Μήτρου (84’ Θάνος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

-Ο Ευκλής θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον Ποσειδώνα Καρπάθου για τη φιλοξενία του και εύχεται σύντομα να αποκτήσει το δικό του γήπεδο και οι άνθρωποι του να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν στις Ακαδημίες τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments