Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έτσι σώνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο…

Έτσι σώνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο…

0
Dodekanisos

Επειδή το τελευταίο διάστημα γίνεται και πάλι λόγος για την αναδιάρθρωση και για το ποιο είναι το μοντέλο που «κουμπώνει» στα δεδομένα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ας επαναφέρουμε την δική μας πρόταση για την οποία «φωνάζουμε» εδώ και πολλά χρόνια. Πως λοιπόν να βοηθήσουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες λοιπόν ή μικροσυμφέροντα διαφόρου είδους (αυτά που έχουν …διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο) λέμε τα εξής:

1. Super League 1 με 12 ομάδες
2. Super League 2 με 14 ομάδες σε έναν όμιλο
3. Γ΄Εθνική (ερασιτεχνική) με τέσσερις ομίλους με 12 ή 14 ομάδες ο καθένας
Επιπρόσθετα θα πρέπει:
-Να μπουν δικλείδες και να υπάρχει διαφάνεια στα οικονομικά των ομάδων. Και φυσικά να ζητείται ποινικό μητρώο για όσους εμπλέκονται στα διοικητική συμβούλια.
-Να υπάρχει ειδικά διάταξη για την υποχρεωτική χρησιμοποίηση συγκεκριμένου αριθμού Ελλήνων παικτών

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ:

Να δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια δεν πρόκειται να πειράξει κανείς το μοντέλο αυτό. Γιατί είναι εύκολο να λες ότι κάνω αναδιάρθρωση (όπως έχει γίνει πολλές φορές έως τώρα) αλλά κανένας δεν είχε …τα άντερα να μην την ακουμπήσει. Και πάντα άλλαζε ο …Μανωλιός και έβαζε τα ρούχα του αλλιώς. Ότι θα γίνει και τώρα δηλαδή αν δεν υπάρχει δικλείδα ότι δεν θα πειραχθεί τίποτα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments