Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Έτοιμος ο Διαγόρας

Έτοιμος ο Διαγόρας

0
diagoras_agrotikos
Dodekanisos
Παιχνίδι στο οποίο απαραίτητα θέλει την νίκη είναι το αυριανό για τον Διαγόρα . Οι κυανέρυθροι στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζουν  σήμερα στις 16.00 στο Δημ. Στάδιο την Βέροια, που είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό κι έρχεται να πάρει θετικό αποτέλεσμα . Το μάτς συνεπώς κρύβει δυσκολίες για τον Διαγόρα, που έδειξε στις προπονήσεις να ξεπερνάει την βαριά ήττα στα Γιάννινα και να επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην προσπάθεια κατάκτησης της νίκης στο σημερινό παιχνίδι του Δημ. Σταδίου. Οι κυανέρυθροι από πλευράς έμψυχου υλικού, βρίσκονται στο συν τέσσερα, αλλά θα χρειασθεί προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα στην νίκη παρά τα προβλήματα της.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης χαρακτήρισε αναγκαία την κατάκτηση της νίκης μιλώντας χθες για το μάτς με την Βέροια.
“Είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε την νίκη”, τόνισε ο κώουτς του Διαγόρα και συνέχισε: “Στόχος μας είναι να κρατηθούμε στην ζώνη των πλέη οφ .Το μάτς παρουσιάζει δυσκολίες . Εμείς έχουμε απουσίες και πάλι αλλά τα παιδιά που θα κληθούν να αγωνισθούν θα κάνουν το καθήκον τους και πιστεύω πώς θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς”
Ο τεχνικός του Διαγόρα ζητάει από τους παίκτες του ολόκληρη την εβδομάδα, την σοβαρότητα , την συγκέντρωση στον αγώνα και στον στόχο τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο , την αγωνιστική πειθαρχία , δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα, στοιχεία που διαθέτει ο Διαγόρας από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Από τον κυριακάτικο αγώνα θα απουσιάσουν,
-Ο Τόλης Σκόνδρας που είναι τραυματίας αλλά έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή από κίτρινες κάρτες στο σημερινό παιχνίδι,
-Ο Στάθης Προβατίδης που εξακολουθεί να είναι τραυματίας
-Ο Νίκος Πλάτανος, που ήδη έχει ενημερώσει τον προπονητή του να μην τον υπολογίζει μέχρι τέλους της περιόδου
-Και ο γκολκίπερ Γιώργος Τύρελης, ο οποίος θα αγωνισθεί το πρωί με την ομάδα των Νέων .
Το ευχάριστο για τον Πέτρο Ρουτζιέρη από τα προβλήματα αυτού του είδους είναι, πώς θα έχει στην διάθεση του τον Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, που έδειξε να ξεπερνά τον τραυματισμό του και μπορεί να αγωνισθεί στο σημερινό παιχνίδι
Οι δεκαέξι που έχει στην διάθεση του για τον σημερινό αγώνα ο τεχνικός του Διαγόρα είναι οι Ταμπάσης , Χειμωνέττος, Γκούτμαν, Ρέγιες, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττακης, Πεταυράκης, Πουλόπουλος, Σαλαμαστράκης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα .
Προπονητής και παίκτες καλούν στο γήπεδο για αύριο τους οπαδούς και τους φίλους της ομάδας. Η παρουσία του δωδέκατου παίκτη είναι επιβεβλημένη για να υποστηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας, με όλους τους τρόπους, αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια . Οι φίλοι του Διαγόρα έχουν αποδείξει, πώς στα δύσκολα δηλώνουν πάντα βροντερό παρών κι αυτό αναμένεται να κάνουν και αύριο.

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments