Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Βετεράνοι: Συγκλονιστικό παιχνίδι

Βετεράνοι: Συγκλονιστικό παιχνίδι

0
diaitites_veteranoi
Dodekanisos
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Καλλιπάτειρα ο Ευαγόρας επικράτησε επί του Άρη με σκορ 14-13 για το ποδοσφαιρικό τουρνουά των Βετεράνων. Πιο συγκεκριμένα οι τυπικά γηπεδούχοι παίκτες του Άρη προηγήθηκαν στο σκορ στο 25’ με τον Παντίδο ενώ ισοφάρισε για τον Ευαγόρα ο Πάνιτς με πέναλτι στο 40’. Σε αυτό το σημείο αποβλήθηκε με απ’ευθείας κόκκινη κάρτα ο Παπαοικονόμου γιατί απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια σαν τελευταίος παίκτης και ενώ αυτή κατευθυνόταν στα δίχτυα. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και την λήξη της παράτασης για να φτάσουμε έτσι στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί πιο εύστοχοι ήταν οι παίκτες του Ευαγόρα που πέτυχαν 13 έναντι 12 των αντιπάλων τους. Συνολικό σκορ λοιπόν 14-13 υπέρ του Ευαγόρα που πήρε με αυτό τον τρόπο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Διαιτητές ήταν οι Κόττορος, Σταματάκης και Λατσός.
Οι συνθέσεις των ομάδων :
Άρης : Λαμπριανός, Παρδαλός Στ., Γκαρανάτσιος, Παντίδος, Παπαοικονόμου Δ., Αμύγδαλος, Παρδαλός Σ., Κοντόγιαννος, Δημητριάδης, Κωνστάντουρας Α., Κωνστάντουρας Μ. Έπαιξαν και οι Παρδαλός Κ., Χατζόπουλος και Ματσίγκος.
Ευαγόρας: Λύμουρας, Τσιαντούλας, Καβουκλής, Στεφανής, Κουλουριώτης, Δογιάμας, Παπαντωνίου, Κουφομανώλης, Μιχαηλίδης, Πάνιτς, Νικολίτσης. Έπαιξαν και οι Καλόγλου, Κεσίδης, Κουμέντος, Κονιάταλης, Λαζαρίδης, Μαυράκης, Νικηταράς, Παπιτζίδης.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο άλλος ημιτελικός θα γίνει την Τετάρτη 06/04/2011 στις 19:00 στο Ενωσιακό γήπεδο στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα ανάμεσα στους βετεράνους Ρόδου-Διαγόρα και Απόλλωνα Κ. με διαιτητές τους Αντωνά, Σταματάκη και Κόττορο. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια τότε θα έχουμε παράταση και εφόσον και τότε δεν υπάρξει νικητής, θα προχωρήσουμε στα πέναλτι.
aris_veteranoi
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments